Seminar de alimentaţie naturistă, 2 sept 2010

Hrana vie – Să gătim fără foc!

Vă invităm în 2-3 septembrie 2010 (în Braşov) la un seminar în care veţi descoperi moduri prin care o dietă bazată pe alimente crude vă poate aduce sănătate, linişte interioară şi vă poate transforma fizic,mental, spiritual. De asemenea veţi afla despre importanţa unei alimentaţii constituită din produse vegetale (legume, fructe, cereale etc.) şi motivele pentru care este bine să renunţaţi la carne, lactate şi ouă.

– învăţaţi cum hrana vie vă poate îmbunătăţi sănătatea, vă poate vindeca de boli şi întineri

– redescoperiţi savoarea alimentelor şi importanţa de a găti şi mânca într-un mod conştient

– aflaţi despre alternative delicioase şi hrănitoare pentru a nu mai consuma carne, lactate şi ouă

– impactul pe care felul în care nehrănim îl are asupra mediului în care trăim; un mod de viaţă ecologic în armonie cu natura

– degustaţi şi aflaţi noi reţete de mâncare gătită natural, fără foc păstrând astfel calităţile vindecătoare şi hrănitoare ale alimentelor

Seminarul va dura 2 seri a câte 4 ore şi va îmbina informaţiile referitoare la alimente şi modul de a ne hrăni sănătos cu experimente practice referitoare la felul în care se prepară şi se savurează hrana vie. Sunteţi astfel invitaţi nu doar să audiaţi diferitele informaţii ci să participaţi la gătitul şi degustatul diferitelor reţete.

 Tiffany Nicholson-Smith activează de peste zece ani în domeniul culinar, are experienţă în agricultura organică prin participarea la experimente legate de modul tradiţional de a cultiva şi găti alimentele în Canada, Mexic, Ecuador, Thailanda şi India. A aflat astfel despre călătoria unei plante de la sămânţa plantată în pământ până la momentul în care este servită la masă.

 A lucrat şi studiat împreuna cu Vandana Shiva şi Satish Kumar la fundaţia Navdanya din India, despre nutriţie, alimentaţie sănătoasă, agricultură organică. De asemenea a studiat împreună cu doctorul homeopat Nandita Shah la Fundaţia Sharan din India despre vindecarea cu ajutorul alimentaţiei vegane (a consuma doar vegetale, fără produse de origine animală).Tiffany practică şi predă yoga integrând în aceasta cunoştinţe legate de ayurveda, macrobiotică, regimuri alimentare, dietă alcalină, programe de purificare şi detoxificare.

A ţinut deja acest seminar în ţări precum Canada, Thailanda şi India, ajutând mulţi oameni să înţeleagă nevoia unei diete bazate pe vegetale pentru o viaţă mai sănătoasă.  

Pentru informaţii suplimentare ne puteţi contacta pe email: contact@kamala.ro sau la tel. 0731324239 ori 0731324241.

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira