Despre noi

Începuturi

Dupa revolutia din 1989 ne-am cunoscut si apoi am devenit cu totii prieteni. Aveam inca de pe atunci aceleasi convingeri si aspiratii spirituale. Credeam cu toata fiinta si vroiam sa aratam si celorlalti ca este posibil sa traiesti viata intr-un mod minunat, bucurandu-ne impreuna cu altii de tot ceea ce ea ne oferea.

Stiam ca puteam fi mai mult, ca puteam sa ne perfectionam si sa ne transformam corpul, mintea si spiritul pentru a face posibila o traire a miracolului de zi cu zi. Realizasem ca fara Dumnezeu nu este nimic posibil.

Stiam ca  practica Yoga ne transforma profund si autentic fiintele si aceasta reprezenta o premisa esentiala pentru a ne uni aspiratiile si elanurile, pentru a ne implini visele si pentru a-i ajuta si pe altii sa descopere frumusetea si  minunea existentei.

 Activitatea noastra se desfaşoara in Centrul de Yoga si Meditatie Kamala din Braşov, ale carui baze au fost puse inca din anul 1995. Conferinte despre naturopatie, despre spiritualitate, seminarii de parapsihologie, participare la primele expozitii de Yoga si astrologie, primele magazine naturiste din oras, asistenta si consiliere in domeniul naturismului au fost organizate in cadrul Centrului Kamala.

A existat o activitate constanta de promovare si sustinere a practicii Yoga si a spiritualitatii. Am colaborat cu alte asociatii de yoga si baze de tratamente naturiste si am reunit cunoasterea si experienta specialistilor nostri in cadrul unor programe de dezvoltare si armonizare pentru femei si pentru barbati. 

Tot in 1995 a luat nastere editura Centrului de Yoga si Meditatie Kamala si au putut fi tiparite multe carti valoroase in domeniul spiritualitatii, terapiei naturale si dezvoltarii personale.

Dupa mai mult de 20 de ani de cand ne cunoastem, continuam activitatea practica si comunicarea cu toti cei care sunt interesati de spiritualitate, de transformare si care, la randul lor, doresc sa descopere minunea si sacralitatea existentei. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom continua procesul evolutiei constiintei noastre si aspiram ca prin ceea ce facem sa fim de folos si altora.

 In prezent, centrul nostru desfasoara urmatoarele activitati:

1. Cursuri de Hridaya Yoga

   -Locale – in fiecare saptamana, in Brasov si Bucuresti

   -Periodice – pentru cei aflati in alte orase se organizeaza o data pe luna cate 2 zile de yoga

   -Intensive – o saptamana de yoga, fie la centrul nostru de la Sanpetru, fie intr-un alt loc

   -Private – acasa la cei care isi doresc sa practice yoga sub o ghidare mai apropiata

   -Individualizate – cursuri adresate unor persoane cu nevoi mai speciale, adaptate acestor cerinte

2. Seminarii

   -Locale – la Centrul de Yoga si Meditatie din Sanpetru

   -In alte localitati – atunci cand exista persoanele interesate pentru organizarea acestora

3. Retrageri de 3-10 zile

   – In grup – sub forma unor tabere de meditatie sau de practica yoga la Centrul de Yoga si Meditatie din Sanpetru, ori intr-un alt loc adecvat

   – Individuale – sub ghidarea profesorilor nostri, la Centrul de Yoga si Meditatie din Sanpetru

 4. Consiliere spirituala

   – de grup – pentru persoane cu interese comune care doresc sa fie sfatuite in probleme legate de practica yoga

   – pentru cupluri

   – individuala

5. Conferinte – organizate in Brasov, Bucuresti ori in alte localitati unde suntem invitati

Pentru informaţii privind cursurile şi activităţile noastre, precum şi pentru comenzi (cărţi, dispozitive de suspendare inversă, perne de meditaţie, etc), ne puteţi contacta astfel:

– telefon mobil: 0731.32.42.41 (general sau pentru cursuri din Braşov) sau 0731.32.42.39 (pentru cursuri din Bucureşti)

– telefon fix: 0268.360.424

– email: centrulkamala@gmail.com sau curskamala@gmail.com

Specificam ca Centrul de Yoga si Meditatie Kamala nu are legatură cu MISA.

One thought on “Despre noi

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira