Excursii spirituale, 17-19 august 2016

Loading Map....

Data/Timpul
Date(s) - 17 august 2016 - 19 august 2016
Toată ziua

Locația
Centrul de meditație și yoga Kamala

Categories


Ca de obicei după tabara-retragere de meditație din luna august, organizăm 3 zile de drumeție, yoga și meditație în natură, la care va invitam cu mare drag. În fiecare din aceste 3 zile, vom merge în trei locații diferite în munții din jurul Brașovului. Se poate participa la aceste excursii chiar dacă nu s-a participat la tabăra de meditație. De asemenea, se poate participa și parțial (1 sau 2 zile).  Cazarea și masa se pot asigura prin intermediul centrului Kamala.

Programul excursiilor este urmatorul (în funcție de vreme, programul se poate modifica):

17 august – vom merge în munții Bucegi, zona Padina, vom vizita Peștera Ialomiței, unde vom face și meditație, iar dacă timpul rămas și vremea ne ajută, vom urca cu telecabina la Sfinx pentru alte practici spirituale în această zonă specială.

18 august  – ne propunem să mergem în zona Bran-Fundata, să vizităm Castelul Bran (opțional), meditații (și în pestera Liliecilor) și yoga înconjurați de natura frumoasă.

19 august – încă o zi în paradisul munților Piatra Craiului.

Participanții sunt rugați să fie pregătiți cu încălțăminte și haine corespunzătoare pentru drumeție, practică yoga în natură și  meditație în peșteră (unde e posibil să fie mai rece și mai umed).

Pentru înscriere și taxe de participare va rugam sa ne contactati prin:

Programul obisnuit al cursurilor (din Bucuresti si Brasov) se reia din 12 septembrie 2016. Pana atunci, puteti participa la cursurile de vacanta (programul este afisat pe site-ul nostru: www.kamala.ro)

Va asteptam cu drag!

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira