Deschiderea grupei de yoga pentru începători, Braşov

Loading Map....

Data/Timpul
Date(s) - 01 octombrie 2014
18:30 - 20:30

Locația
Str. Mircea cel Bătrân nr. 15

Categories Fără categorie


Centrul de Yoga si Meditatie Kamala vă invită la deschiderea unei noi grupe de yoga şi meditaţie pentru începători, în Braşov, miercuri 1 octombrie 2014, ora 18.30, la sala din str. Mircea cel Bătrân nr. 15.

La acest eveniment intrarea este liberă!

În cadrul acestui curs se oferă notiuni fundamentale, teoretice si practice, sistematizate, ale traditiei yoga si o indrumare individualizata pentru fiecare participant, pentru atingerea scopurilor sale (sanatate, vitalitate, putere de concentrare, amplificarea capacitatilor mentale, eliminarea stresului, relaxare, spiritualizare etc).

Cursul va avea loc în fiecare miercuri, de la ora 18.  La fiecare curs există un suport scris care cuprinde lecţia respectivă, atât teoretic, cât şi practic. Se recomandă să aveţi îmbrăcăminte sport, comodă, şosete (nu adidaşi), si o salteluţă/ izopren pe care să practicaţi.

Tematica acestui curs cuprinde:

* prezentarea structurii energetice a fiintei umane

* tehnici posturale (asana)

* tehnici de ritmare a suflului (pranayama)

* metode de concentrare si meditatie

* meditatii pentru revelarea Inimii spirituale.

Cu o pregatire in acest domeniu de peste 20 de ani, profesorii nostri va pot ajuta sa va rezolvati problemele de sanatate sau sa amplificati vitalitatea corpului, dinamizarea mintii, trezirea sufleteasca pe baza unor notiuni cuprinse in tratate yoghine fundamentale cum ar fi „Hatha Yoga Pradipika”, „Gheranda Samhita”, “Sutrele” lui Patanjali, “Shiva Samhita”, etc. Vor fi urmate invataturile marilor maestri yoghini Ramana Maharishi, Shankara, Ramakrishna, Sivananda, Abhinavagupta.

In functie de solicitari, exista posibilitatea unui curs individualizat (in functie de situatia personala), mai intensiv (mai multe sedinte pe saptamana) sau la domiciliu. Pentru orice intrebare legata de sanatate, de procedeele yoga sau de alte aspecte ce pot avea o solutie prin yoga, va rugam sa ne contactati direct.

Pentru informaţii privind tipurile de abonamente şi înscrieri:

– telefon: 0731.32.42.41

– e-mail: centrulkamala@gmail.com.

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira