Invitație la cursul de formare instructori de yoga – Un nou început

Este o perioadă în care oamenii încep să valorizeze potențialul interior, devenind conștienți de faptul că menținerea sănătății, echilibrului și armoniei interioare depinde în mare măsură de ei înșiși. Apar noi asumări și direcționări în viață, alegeri care definesc din ce în ce mai profund necesitatea unei transformări benefice în plan existențial. Nu puțini sunt cei care au decis să se ”restarteze” propunându-și să învețe lucruri noi, să dezvolte noi competențe, să se afirme în noi domenii și nu în ultimul rând, să se deschidă spre o înțelegere superioară a ceea ce ei sunt și dețin ca resurse.

Cu fiecare grupă de pregătire și formare de instructori de Yoga ne bucurăm, încă o dată, să constatăm profundele transformări și înțelegeri ale celor care au parcurs teoretic și practic învățăturile sistemului Hridaya Yoga – Yoga Inimii Spirituale. Are cu adevărat loc, în cele 9 luni de zile, o gestație interioară a fiecăruia, care aduce la lumină frumusețea interioară, iubirea și compasiunea, bunăvoința și empatia, grija și bunătatea față de ceilalți care dau naștere la frumoase relații de prietenie.

Ne-am apropiat sufletește unii de alții și știm că va exista un ”va urma…”, chiar dacă au fost veniți din mai multe orașe. Suntem convinși că semințele s-au dezvoltat și fructele au început să apară. De altfel, în mai multe localități din țară și din străinătate se practică Hridaya Yoga.

În ceea ce ne privește pe noi, ca grup, în anul 2020 centrul Kamala a împlinit 25 de ani de existență – o vârstă care consfințește stabilitatea și perseverența în afirmarea valorilor și credințelor noastre spirituale. Ele s-au clădit având la bază principiile și învățăturile fundamentale ale moralei și înțelepciunii orientale și occidentale. Grupul de profesori seniori ai Centrului Kamala este de multe ori admirat din punctul de vedere al coeziunii, armoniei, creativității și capacității spirituale de a îmbina echilibrat viața socială cu viața spirituală. Aceasta a și făcut ca Hridaya Yoga și Centrul Kamala să capete respect și apreciere, pentru că există această eficiență a transmisiei inițiatice a profesorilor ce provine din experiența practică trăită și asimilată prin Yoga. Când un grup de ființe și-au găsit menirea și când împreună participă la împlinirea ei, în mijlocul celorlalți, atunci Dharma – legea divină – se împlinește și prin ei.

Nu putem decât să-i asigurăm pe toți cei nou-veniți să învețe și să transmită mai departe mesajul plin de înțelepciune al Yogăi – un mesaj al Unității și Armoniei existenței, că le vom fi și rămâne aproape, solidari cu aspirațiile și căutările lor spirituale.

În acest sens, anunțăm deschiderea din toamnă a unei serii de formare de instructori de yoga în cadrul Centrului de Meditație și Yoga KAMALA. Vă așteptăm cu drag să vă înscrieți.

Mai multe informații privind organizarea CURSULUI DE INSTRUCTORI DE YOGA ȘI MEDITAȚIE aveți aici.

În clipul video de mai jos sunt și câteva impresii lăsate de câțiva dintre cei care au absolvit acest curs.

Fie ca Freamătul sacru al Inimii Spirituale să ne lumineze viața!

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira