MEDITAȚIE ȘTAFETĂ (31 martie – 1 aprilie)

Meditația ștafetă consacrată pentru pacea tuturor ființelor este un demers important și hrănitor d.p.d.v. spiritual, atât pentru cei care meditează, cât și pentru întreaga Planetă.
Intenția este să menținem “flacăra” lnimii, a luminii, a iubirii, a celor mai înalte și pure idealuri, cât mai vie și cât mai puternică timp de 24 de ore, astfel încât să lumineze și să cuprindă toate ființele, toate lumile, întregul Univers…

Cum se realizează?

Important este să nu oprim deloc meditația, adică în permanență, timp de 24 de ore, flacăra inimii să fie aprinsă de colegii care meditează.

Unii colegi vor medita, în timp ce alții se vor odihni. Vom stabili împreună, în funcție de numărul de participanți, orarul pentru meditația ștafetă.

Vom medita în cicluri de 2 ore (unul sau doi colegi meditează 2 ore, în timp ce ceilalți se odihnesc; după aceea colegii care au meditat se odihnesc, și vor fi înlocuiți de colegii care s-au odihnit și tot asa). Pentru începători, există și varianta de a medita o singură oră.

Program și locație:

Vom incepe meditatia vineri seara, la ora 19.00 (pe 31 martie) si vom incheia meditatia a doua zi, sambata seara, la 19.00 (pe 1 aprilie), la Casa Hridaya (la Andrea și Ali Hampel-Binder), în Sânpetru.

De aceea, vă propunem să ne întâlnim vineri seara, la 17.00-17.30, pentru a mânca împreună cina, pentru a stabili detaliile organizatorice (programul de masă, cazare dacă este cazul, programul de meditație/somn etc).

Recomandări:

Pentru o mai mare eficiență în plan spiritual, se recomandă să avem o perioadă de pregătire, de purificare înainte de a începe demersul nostru.

Este recomandat postul negru, înainte cu o zi de meditația ștafetă, sau câteva zile de regim Oshawa, sau o dietă cu fructe/ crudități/ sucuri naturale, care să fie consacrate Inimii.

O altă recomandare este să ne pregătim interior, cu o săptămână înainte, astfel încât să participăm cu bucurie, luminoși, având o stare interioară bună și înaltă!

Vă așteptăm cu drag și bucurie!

Persoană de contact pentru informații: Irina, tel. 0751886998

Fie ca freamătul sacru al Inimii spirituale să ne lumineze viața!

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira