Retragere de meditație pentru revelarea Inimii Spirituale, 14-20 martie

La acest eveniment sunt invitați să participe numai cei care au fost cel puțin o dată la o retragere de meditație hridaya, meditația de revelare a Inimii Spirituale.

În viața fiecărui aspirant spiritual sunt necesare retrageri în Inimă, să rămânem perioade cât mai lungi în liniștea de dincolo de gânduri, să intrăm cât mai des în profunzimea și frumusețea conștiinței Sinelui (atman). Cât din viața noastră oferim Sufletului sufletului nostru?

Programul pe care îl vom urma se înscrie în respectarea solitudinii și  devoțiunii prin atitudini specifice retragerilor hridaya.

Începem joi, 14 martie, ora 9, și vom încheia cu împărtăşirea experienţelor şi discuţii pe baza temelor prezentate miercuri, 20 martie, ora 18. Vă recomandăm să ajungeți miercuri seara, 13 martie, pentru a fi pregătiți și odihniți la începutul retragerii.  

Pe întreaga durată a retragerii se va menține mauna (tăcerea nobilă) pentru aprofundarea experienței meditative. Se vor putea adresa întrebări (în scris) profesorilor care ghidează meditația.

Se poate participa și doar pentru primele 4 zile, de joi 14 martie dimineața până duminică 17 martie ora 18.

Cei care doresc să se liniştească, să întrerupă curgerea agitată a vieţii, să se regăsească pe ei înşişi într-o oază de pace şi spiritualitate pot participa la această retragere de meditație în tăcere pentru revelarea Inimii spirituale. 

Retragerea cuprinde meditații ghidate, îndrumări și recomandări pentru practica spirituală, ședințe de hridaya hatha yoga. Vor fi oferite recomandările necesare, metodele şi elementele practice meditative, conferinţe cu diferite teme, care vor completa învățăturile cuprinse în retragerile hridaya mai scurte. Vom oferi mai mult timp meditațiilor, introspecției, minunării în frumuseţea Inimii Spirituale.

Retragerea are loc la Centrul Kamala de Hidaya Yoga și Meditație din Sânpetru, Braşov, și este ţinută de profesorii seniori de yoga Simona Trandafir, Liviu Gheorghe, Sebastian Teodor.

Cazarea se face în camere de 1, 2 sau 3 locuri, iar mâncarea va fi lacto-vegetariană, nu se vor consuma: carne, alcool, cafea. În Centrul Hridaya nu se fumează.

INFORMAȚII ADMINISTRATIVE

Taxa de participare pt 7 zile (fără cazare și masă):

– 400 lei 

– 250 lei pentru pensionari

Pachet complet 7 zile (taxa de participare, cazare în camere de 2-3 locuri și masă)

– 1650 lei

– 1350 lei (pensionari)

Pachet complet 7 zile (taxa de participare, cazare single și masă)

– 1975 lei

– 1510 lei (seniori).

Masa include: mic dejun, prânz și cina (de la cina din 13 martie pana la prânzul din 20 martie). Dietele particulare vă rugăm să fie anunțate până pe 10 martie.

Înscrierile se fac până pe data de 7 martie 2024, în limita locurilor disponibile. Pentru rezervarea locului este necesara achitarea unui avans de 400 lei. Situațiile individuale se pot discuta separat. Locurile se ocupă în ordinea achitării avansului! Acesta se poate returna doar până pe 12 martie.

Programul retragerilor de meditație organizate de Centrul Kamala de Hridaya Yoga și Meditație poate fi consultat la acest link: https://centrul.kamala.ro/evenimente/categorii/retrageri/


Informații şi înscrieri:

tel./ whatsapp/ signal/ telegram 0731.32.42.41 (Veronica)

email: centrulkamala@gmail.com

Fie ca freamătul Inimii Spirituale să ne lumineze viața!

Retragere de meditație pentru revelarea Inimii Spirituale, 14-20 martie

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira