Meditația și rolul ei transformator în societatea contemporană – curs de meditație

Indiferent dacă ați mai făcut yoga sau meditație sau doar sunteți atrași de acestea, vom aborda împreună, teoretic și practic, temele majore ale spiritualității orientale și occidentale.

Vom prezenta meditația din perspectiva tradițiilor mistice și o vom asocia cu noile descoperiri din neuroștiință legate de funcționarea creierului și a minții. De multe ori, răspunsurile vor veni din sfera practică a abordării metodelor eficiente ce pot produce trezirea spirituală.

Veți înțelege mai clar ce anume vă pune piedici în practica spirituală și cum puteți ajunge să faceți din meditație – și nu numai – momentul  transformator care să vă aducă liniștea și armonia sufletească.

Întâlnirile sunt practice, deschise dialogului, intenția fiind aceea de a stimula în mod creator capacitatea de analiză, introspecția și reflexia asupra problemelor actuale cu care omul zilelor noastre se confruntă.

Așadar, vă invităm la o întâlnire săptămânală pe această temă, începând de marți 5 octombrie 2021, de la ora 18.30, în sala mare a Centrului Kamala din Brașov, Str. Avram Iancu Nr. 54.

Cursul este ținut de profesorul de yoga Liviu Gheorghe.

Participarea se face cu programare prealabilă și cu respectarea recomandărilor  sanitare actuale.

Programări și informații:

– Tel. 0731324241

– e-mail: centrulkamala@gmail.com.

Vă așteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira