“Recreează-ți corpul și trezește-ți sufletul”

Programul terapeutic “Recreeaza-ti corpul si trezeste-ti sufletul” reprezinta un demers terapeutic de autocunoastere prin tehnici si metode psihospirituale, in cadrul caruia accentul este pus pe efectele terapeutice, ale tehnicilor si metodelor din yoga si psihoterapie.

Yoga este recunoscută în intreaga lume (universități, spitale și școli) ca o cale veritabila de transformare si evolutie si totodata, ca un sistem științific pentru sănătate și vindecare.

Obiectivul acestui demers este de a produce transformare si vindecare psihospirituala si de a imbunatati calitatea vietii în cele cinci arii esențiale: sănătate-corp, psihic-minte, relații, profesie, spiritualitate.

Cum te ajuta programul terapeutic :

Acest program este orientat spre a dobandi o cunoaştere interioară, intimă a corpului fizic, a bioenergiilor acestuia, a lumii noastre interioare sufletesti si a Naturii noastre Reale. Intimitatea pe care o simţim fata de corpul si sufletul nostru este limitată de tensiunile emotionale, stresul, grijile si conflictele mentale. Acestea au un rol nociv asupra corpului fizic şi a structurilor energetice si atunci, cand devin cronice tind sa fie somatizate; la nivel sufletesc se produce fenomenul deconectarii si al scindarii (cauza tristetii, anxietatii, letargiei, a lipsei de motivatie etc)

Metodele si atitudinile din yoga (centrarea, constienta, asanele, meditatia, transfigurarea) sunt catalizatori ai vindecării şi transformării psihospirituale. Ele sunt modalitati de remodelare a psihicului şi a minţii, de eliberare a tensiunilor şi a tendinţelor subconştiente (convingeri disfunctioanale, scheme psihomentale si programe limitative).

Prin practica procedeelor din yoga si psihoterapie, in loc sa somatizam tensiunile, vom somatiza vitalitatea, pacea, lumina, libertatea, fericirea de a fi.

Beneficiile care apar in urma parcurgerii acestui program: redobandirea unei viziuni sanatoase asupra propriei vieti, recapatarea vitalitatii, a sanatatii si a bucuriei de a trai; regasirea de sine si trairea sentimentului de pace, regasirea sensului vietii, imbunatairea si armonizarea relatiilor disfunctionale (cu familia, rudele, cu oamenii din jurul tau), claritate si stabilitate psihomentala, amplificarea starii de constienta.

Tehnici si metode utilizate: tehnici si metode pentru a linisti mintea si pentru a amplifica capacitatea de interiorizare, tehnici de mindfulness, de meditatie, tehnici de respiratie; elemente de psihoeducatie, jocuri provocative, tehnici de gestionare a emotiior perturbatoare, de igiena emotionala si mentala, modalitati de purificare si regenerare a sufletului, studii de caz.

Programul: o sesiune pe saptamana, in ziua de joi, de la 18.30 la 21.00, începând cu 11 martie 2021;

Date contact: 0751 886 998, iryna_dumitrache@yahoo.com.

Programul este sustinut de Irina Dumitrache, psihoterapeut integrativ si profesor de yoga.

Costuri: abonament 4 sesiuni: 180 lei, 1 sesiune 50 lei

In cadrul centrului se respecta conditiile actuale de siguranta ( igienizare, distantare fizica etc)

Programul se desfasoara atat in sala de curs, cat si online. 

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira