Anatomia subtilă a ființei umane – Sahashrara (conferință, Brașov)

În cadrul expunerii despre ANATOMIA SUBTILĂ A FIINȚEI UMANE, vă invităm la următoarea parte, care va fi dedicată  celui de al șaptelea nivel, SAHASHRARA – Universul interior al energiei spirituale.

Vom prezenta un ansamblu de tehnici yoghine pentru trezirea şi dinamizarea celui mai elevat nivel energetic al ființei. Considerat ca fiind polul spiritual al ființei, Sahasrara este nivelul a cărui trezire și activare determină integrarea naturala a arhetipului uman în ansamblul armoniei universale și conștientizarea legăturii dintre om și divinitate. Vom urmări să experimentăm practic realitatea acestui nivel energetic și să dezvoltăm această formă de percepţie spirituală pe care o face cu putinţă trezirea lui SAHASRARA.

Aceste metode urmăresc să dezvolte o viziune globală, integratoare cu privire la propria ființă și să ofere o perspectivă superioară asupra vieții.

Practic, vom învăța să creăm o structură psiho-mentală care se eliberează de dinamismul obositor al gândurilor discordante şi haotice, menţinându-şi luciditatea, coerenţa şi liniştea necesară pentru a se putea focaliza asupra realității a ”cine suntem noi” cu adevărat.

Din cuprins:

Caracteristicile celui de al şaptelea centru de forţă şi influenţa acestora asupra corpului, psihicului şi minţii fiinţei umane

Principalele calităţi sau virtuţi caracteristice acestui nivel al fiinţei.

La sfârșitul acestui ciclu de conferințe, participanții vor primi și o broșură-sinteză a acestor informații.

INTRAREA LIBERĂ !

Data si ora: Sâmbătă – 13 mai 2017, ora 10.00

Conferința  este susţinută de profesorul de yoga Liviu Gheorghe (blog:liviugheorghe.wordpress.com)

Informatii: tel. 0731.32.42.41 sau email centrulkamala@gmail.com

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira