Curs de yoga pentru începatori, Bucureşti şi Braşov

Centrul de Yoga si Meditatie Kamala vă invită să participaţi la cursul de yoga şi meditaţie pentru începători, în Bucureşti şi Braşov, astfel:

Bucureşti, în fiecare luni de la ora 19.00, Strada Căderea Bastiliei 56-58, Clădirea Petrom Design, la etajul 1 (Grădinița Kinderlachen).

Braşov, în fiecare miercuri de la ora 18.30 sau dimineaţa, în fiecare joi, de la ora 9.00, la sala din str. Mircea cel Bătrân nr. 15.

În cadrul acestui curs se oferă notiuni fundamentale, teoretice si practice, sistematizate, ale traditiei yoga si o indrumare individualizata pentru fiecare participant, pentru atingerea scopurilor sale (sanatate, vitalitate, putere de concentrare, amplificarea capacitatilor mentale, eliminarea stresului, relaxare, spiritualizare etc).

Tematica acestui curs cuprinde:

* prezentarea structurii energetice a fiintei umane

* tehnici posturale (asana)

* tehnici de ritmare a suflului (pranayama)

* metode de concentrare si meditatie

* meditatii pentru revelarea Inimii spirituale.

Cu o pregatire in acest domeniu de peste 20 de ani, profesorii nostri va pot ajuta sa va rezolvati problemele de sanatate sau sa amplificati vitalitatea corpului, dinamizarea mintii, trezirea sufleteasca pe baza unor notiuni cuprinse in tratate yoghine fundamentale cum ar fi „Hatha Yoga Pradipika”, „Gheranda Samhita”, “Sutrele” lui Patanjali, “Shiva Samhita”, etc. Vor fi urmate invataturile marilor maestri yoghini Ramana Maharishi, Shankara, Ramakrishna, Sivananda, Abhinavagupta.

In functie de solicitari, exista posibilitatea unui curs individualizat (in functie de situatia personala), mai intensiv (mai multe sedinte pe saptamana) sau la domiciliu. Pentru orice intrebare legata de sanatate, de procedeele yoga sau de alte aspecte ce pot avea o solutie prin yoga, va rugam sa ne contactati direct.

Înscrieri şi informaţii:

– telefon: 0731.32.42.39 (Bucureşti), 0731.32.42.41 (Braşov)

– e-mail: centrulkamala@gmail.com.

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira