Cele 7 NAFS-uri – Etape ale dezvoltării Spirituale a sufletului – partea a treia, 4 august

Satsang cu profesoara de yoga Simona Trandafir

Înțelegerea acestor etape obiectivează mai precis orientarea noastră morală și tendințele karmice. Sinceritatea față de noi înșine reprezintă cea mai puternică forță pe care o putem folosi pentru a descoperi contracțiile sufletului nostru. Prin aceste satsang-uri, vom deveni mai conștienți de nivelul nostru dominant de conștiință și de caracteristicile nivelurilor superioare la care aspirăm.

În spațiul holistic al Inimii Spirituale, astfel de etape pot coexista ca dimensiuni virtuale ale ființei noastre, ca tendințe arhetipale ale sufletului uman, care trebuie purificate.

Astfel, vom descoperi instrumente mai specifice pentru transformarea interioară. Orice întrezărire a Conștiinței Pure poate îndepărta vălurile limitării care ne întunecă inimile. Din acest motiv, meditația Hridaya, introspecția, este un remediu universal. În același timp, practicile pe care le vom oferi ca terapii pentru fiecare dintre nivelurile inferioare integrează metode din yoga clasică, Hatha Yoga, Tantra, Jnana Yoga și, bineînțeles, Sufism.

Pe baza învățăturilor Hridaya despre Spanda, Freamătul Sacru al Inimii, vom afla despre Numele Divine ca fiind remedii spirituale reflectate sub forma calităților în sufletele noastre. Semnificația acestor calități înălțătoare se află în noi, iar recunoașterea și invocarea lor scot în evidență acea semnificație cosmică ascunsă în sufletele noastre. Deoarece Inima Spirituală conține întregul univers al calităților, scufundarea în acest domeniu interior al sufletului revelează cunoașterea de Sine.

Asemenea celor Zece Mari Înțelepciuni din Tantra, Numele Divine sunt raze către Conștiința Supremă.

Aspecte administrative:

Satsangul va fi ținut de profesoara de yoga Simona Trandafir, în limba română.

Aceste prezentări au fost sintetizate de Sahajananda (Claudiu Trandafir) 

Participarea este liberă, cu înscriere prealabilă (la telefon/ whatsapp/ signal/ telegram +40731324241 – Veronica sau e-mail centrulkamala@gmail.com)

Prima parte (inregistrare).

A doua parte (inregistrare).

A treia parte va avea loc vineri, 4 august, de la ora 18.30. Pot participa și persoane care nu au fost la primele două prezentări.

Transmisia se va face pe platforma zoom, datele de conectare vor fi transmise în timp util.

Înregistrările vor fi disponibile ulterior.

Informații și înscrieri:

tel. / whatsapp/ telegram/ signal +40731324241

e-mail: centrulkamala@gmail.com

Fie ca Freamătul Inimii Spirituale să ne lumineze viața!

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira