Sărbătoarea lui Shiva: Maha Shivaratri – 18 februarie 2023

Aceasta este celebrarea Conștiinței Supreme, Shiva, Ocrotitorul tuturor aspiranților spirituali, Maestrul tuturor maeștrilor, Guru-l primordial.

Vom medita împreună la Centrul Hridaya Kamala din Sanpetru, Brașov (sau online cei care nu puteți ajunge la sală), cu toți cei care simt chemarea Inimii lui Shiva. Inima Sa este splendoare vibrantă, Lumină, Iubire, Conștiență…

Întreaga Indie va fi sâmbătă în sărbătoare.

Aici ne vom întâlni la ora 19.30. Începem cu o scurtă prezentare, apoi meditație, sincronizându-ne cu miezul nopții din India. Va dura până la ora 21.30, iar cei care doresc pot rămâne în continuare să mediteze în sală toată noaptea.

Se recomandă ca sâmbătă 18 februarie să consacrați întreaga zi și noapte lui Shiva, invocând grația Sa pentru toate ființele. Postul (cu apă) este binevenit, sau mâncare cât mai simplă și pură. Dacă puteți, veniți la sală îmbrăcați în alb, și cu flori albe. Să vă aduceți mala, cei care aveți.

Vă rugăm să ne anunțați, dacă veți participa la sală, prin sms sau whatsapp/ signal/ telegram: 0731.32.42.41

Vom transmite și pe youtube, la următorul link:  https://youtube.com/live/sKtg-qV-PDw?feature=share

Vă așteptăm cu inima deschisă!

“Celui care evocă numele lui Shiva și își amintește neîncetat de El, celui care, detașat de fructul acțiunilor sale, își purifică mintea de iluzia dualității când săvârșește activități lumești, aceluia și numai lui i se revelează Shiva!”

Lalla

Sărbătoarea lui Shiva: Maha Shivaratri – 18 februarie 2023

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira