Program Yoga de dimineață, online, 13 iunie

Fiecare dintre noi este responsabil de calitatea vieții sale. Zi de zi. În fiecare clipă. În fiecare respirație, în fiecare acțiune.

Când realizăm posturi și procedee tradiționale yoga dimineața sau în prima parte a zilei, trezim în noi o stare de liniște și energie. Pe acest fundal de echilibru și armonie (re)adus de practica yoga, putem apoi să ne desfășurăm activitățile cotidiene fiind mai conștienți de noi înșine, cu pasiune și entuziasm.

Deoarece la trezire corpul este uneori mai amorțit, programul yoga de dimineață include posturi corporale (asana) care amplifică flexibilitatea coloanei vertebrale și mobilitatea articulațiilor. Astfel se îmbunătățește activitatea organelor interne și circulația energiilor în corp se desfășoară mai ușor. Corpul se încălzește, îl simțim flexibil, gata de acțiune, ușor și plin de lumină.

Programul yoga de dimineața include cel puțin și o tehnică de respirație, de ritmare a suflului, care amplifică energia vitală (prana), purifică întregul corp și echilibrează energiile trezite prin practica posturilor corporale.

Pentru stabilizarea energiilor și aprofundarea stării de liniște interioară, programul se încheie cu relaxarea yoghină completă și cu 5-10 minute de interiorizare ce pot deveni treptat o meditație mai lungă.

Astfel, cea mai importantă activitate a zilei (practica spirituală) se realizează dimineața, iar restul zilei se desfășoară cu echilibru, energie și seninătate interioară.

În mod asemănător, seara, înainte de culcare, putem realiza un program yoga de relaxare, în care să ne limpezim corpul, mintea și sufletul de stresul și problemele de peste zi, să regăsim fundalul de liniște și pace interioară, astfel încât să avem un somn bun și odihnitor. Acest program va fi prezentat la o ședință ulterioară.

Programul Yoga de dimineață va fi ținut de profesoara de yoga Veronica Godeanu și va avea loc sâmbătă, 13 iunie, de la ora 10, în direct pe canalul YouTube al Centrului de Meditație și Yoga Kamala (la acest link https://youtu.be/LkTaBIf82fg), pe pagina noastră de Facebook și pe Zoom. Accesul este liber.

Subscrieți canalului nostru de Youtube pentru a fi la curent cu activitățile centrului Kamala.

Pentru orarul cursurilor de yoga și meditație vizitați: https://centrul.kamala.ro/2020/03/programul-cursurilor-online/

Puteți sprijini activitatea noastră în domeniul educației spirituale, orice donație fiind binevenită. https://centrul.kamala.ro/donatii/ Vă mulțumim!

Informații:

tel. 0731.32.42.41 sau 0731.32.42.39

e-mail: centrulkamala@gmail.com.

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira