Program pentru sănătatea spatelui

Sănătatea spatelui și flexibilitatea coloanei vertebrale reflectă sănătatea întregii noastre ființe.  Chiar dacă luăm o pastilă sau ne lăsăm pe mâinile unui specialist, cauzele profunde ale afecțiunilor spatelui nu sunt îndepărtate cât timp nu îmbunătățim modul nostru de viață. Iar aceasta se poate face prin studiu, înțelegere, mișcare conștientă, atitudini și exerciții specifice, practicate o perioadă corespunzătoare.

Din tematica programului:

  • Anatomia spatelui (pe scurt), rolul coloanei vertebrale
  • Elemente de anatomie subtilă (centri și trasee energetice, corelații cu afecțiunile fizice)
  • Cauzele subtile ale afecțiunilor spatelui (somatizarea emoțiilor, tipare mentale eronate)
  • Metode practice specifice pentru eliminarea tensiunilor pe zone: gât și umeri, dorsal, lombar, articulații
  • Exerciții de mobilitate și auto-masaj, tehnici de respirație și relaxare, posturi yoga.

Vă recomandăm să aveți haine comode pentru a putea face exerciții, șosete în picioare și un caiet pe care să vă notați schema de lucru.

Cursul este ținut de profesoara de yoga Veronica Godeanu și are loc la Centrul de Yoga și Meditație Kamala din Brașov, str. Avram Iancu nr. 54.  

Durata: 8 ședințe, perioada 18 februarie – 7 aprilie 2020, marți, între orele 18.30 – 20.30.

Taxa de participare pentru cele 8 ședințe este 250 lei, respectiv 200 lei pentru seniori, și se achită integral, la începerea cursului.

În situații particulare, se poate achita în două rate de 150 lei, respectiv 120 lei pentru seniori (până pe 18 februarie, respectiv 10 martie).

Cursanții centrului Kamala beneficiază de o reducere de 10 %.

Participarea se face doar cu înscriere individuală prealabilă, la telefon 0731.32.42.41 sau prin e-mail: centrulkamala@gmail.com.

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira