Excursii spirituale, 20-21 august 2014

In zilele de 20 şi 21 august 2014, Centrul de Yoga si Meditatie Kamala vă invită să participaţi la două excursii spirituale, care au loc imediat dupa tabara Hridaya de meditatie pentru revelarea Inimii Spirituale. Programul va include drumeţii, meditatii şi hridaya hatha yoga in natură. La excursie va participa şi Claudiu Trandafir (Sahajananda).

Pe 20 august, vom merge la cascada Bâlea, apoi la lacul Bâlea, pe Transfăgărăşan (unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din lume, nu doar din ţara noastră, într-o zonă montană foarte frumoasă). Plecarea va fi la ora 9, din curtea centrului Kamala, Sânpetru, Braşov. Drumul cu maşina durează aproximativ 2 ore (Braşov – cabana Bâlea Cascadă), iar traseul până la cascadă este maxim o oră de mers pe jos (este mediu ca dificultate).

Pe 21 august, vom merge la cabana Curmătura, munţii Piatra Craiului (o zonă îndrăgită de toţi cei care au vizitat-o, datorită frumuseţii ei). Plecarea va avea loc la ora 9, din curtea centrului Kamala, Sânpetru, Braşov. Drumul cu maşina durează aproximativ 45 minute (Braşov – Zărneşti), iar traseul până la cabana Curmătura este de aproximativ 2 ore (este mediu ca dificultate).

Vă rugam să ne transmiteti dacă veniti cu maşina sau nu, iar daca veniti cu masina cate locuri disponibile aveti.

Informatii: tel. 0731324241 sau e-mail: contact@kamala.ro.

Vă aşteptăm cu drag!

Excursie initiatica în Bucegi, august 2010
Excursie initiatica în Bucegi, august 2010

Imagini de la excursiile anterioare pot fi văzute în galeria foto.

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira