Seminar masaj terapeutic DO IN, 7 iulie 2012

 Vă invităm să participați la seminarul de masaj terapeutic DO-IN, care va avea loc pe 7 iulie 2012, la sala centrului Kamala din Sânpetru, Braşov.

Do – In este o artă veche de când lumea folosită pentru prelungirea tinereţii şi integrată în Medicina Tradiţională Chineză cu numele iniţial de Tao- Yinn. Do In este versiunea japoneză a tehnicii antice chineze.

Această formă de masaj împărtăşeşte aceleaşi principii bazice ca şi acupunctura, şi are ca efect funcţionarea armonioasă a corpului energetic.

Tehnicile de Do-In elimină eventualele blocaje energetice de-a lungul meridianelor, conferind energiei o circulatie fluidă şi armonioasă. Este o modalitate simplă de a menţine corpul sanatos, mintea senină şi emoţiile controlate.

Uşor de asimilat şi chiar şi mai usor de aplicat, cu 10 minute zilnice de Do-In reuşim să tonificăm şi să echilibrăm energia fiinţei noastre, evitând  oboseala şi boala.

Seminarul din 7 iulie va prezenta notiunile practice de auto-masaj, descrierea si localizarea meridianelor energetice de acupunctură, învăţarea secvenţei de bază. În seminariile ulterioare, se vor învăţa cele trei mişcări test ale lui Masunaga, cu ajutorul cărora se identifică blocajele energetice la nivelul meridianelor, secvenţa scurtă de 7 minute pentru începutul zilei şi combinarea punctelor de acupunctură/masaj pentru rezolvarea unor probleme simple (moleşeală, dureri de cap, constipaţie, riduri,, insomnie, etc.)

Seminarul este ţinut de profesoara de yoga Carmen Prema, de origine română, stabilită în Funchal, Portugalia.

De profesie naturopată, Carmen a studiat la şcoala de profesori de yoga a lui Sivananda (în Kitzbuel, Austria), Medicina Tradiţională Chineză (Beijing, China), Herbologia şi medicina plantelor (Lisabona), Tehnici de Tao şi Chei Nei Tsang cu maestrul Mantak Chia (Paris).

Informaţii administrative:

Seminarul are loc la sala Centrului Kamala din Sânpetru (la 2 km de Brașov), pe data de 7 iulie 2012.

Program orientativ: 9 – 13, 15-19.

Pentru persoanele din alte localităţi, se poate asigura, la cerere, cazare şi masă prin intermediul centrului Kamala. Solicitaţi informaţii în acest sens.

Cost: 100 lei.

Data limită de înscriere:  5 iulie 2012.

Înscrieri și informații:

– tel. 0268.360.424.

– mobil: 0731.32.42.41

– e-mail: contact@kamala.ro sau centrulkamala@gmail.com.

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira