A bate și a cere la Poarta Inimii

Pentru o ființă conștientă și centrată interior devine din ce în ce mai clar că are acces la mai multe resurse interioare (fizice, energetice, psihice, mentale și spirituale) pe care le poate mobiliza în timp real, mai ales în circumstanțe și situații de viață mai dificile.

Eficiența în planul acțiunii, oricare ar fi aceasta, este mult amplificată iar răspunsurile pe care le oferă în acele situații sunt mult mai armonioase. Acesta este și motivul principal pentru care o astfel de ființă va continua să-și asume responsabilitatea menținerii acestei stări favorabile. De multe ori, își va asuma cu multă deschidere și o practică spirituală care să o ajute. Astfel, procesul transformării sale binefăcătoare continuă.

Din ce în ce mai mult, va descoperi că în propria ei ființă s-a trezit și se dezvoltă acea voce a inimii, acel ghid interior, acel tip de intuiție căreia, dându-i curs, trăiește bucuria împlinirii și rezolvării favorabile în multe din situațiile vieții.

A bate și a cere la Poarta Inimii nu este doar o metaforă; înseamnă a recunoaște și a afirma existența acestei realități superioare a ființei caracterizată de înțelepciune, armonie, pace, iubire și compasiune – veritabilul ghid interior – Conștiința Sinelui. De aici, irump la suprafața minții conștiente toate acele aspirații superioare, elevate și pure ale sufletului nostru.

Subscrieți canalului nostru de Youtube pentru a fi la curent cu activitățile centrului Kamala.

Pentru orarul cursurilor de yoga și meditație vizitați: https://centrul.kamala.ro/2020/03/programul-cursurilor-online/

Mai multe materiale puteți consulta pe blogul personal ”Amintește-ți de Sine!” https://liviugheorghe.wordpress.com/ și pe canalul Youtube https://www.youtube.com/user/liviugheorghemarian sau pe site-ul https://mentoryoga.com/

Puteți sprijini activitatea noastră în domeniul educației spirituale, orice donație fiind binevenită. https://centrul.kamala.ro/donatii/

Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira