Practică Armonie Feminină, 20 mai, Brașov

În căutarea-mi ardentă am ieşit din sufletul meu, în plin clar de lună.

În căutarea-mi ardentă am ajuns să realizez că acelaşi Dumnezeu se uneşte cu acelaşi Dumnezeu.

Această întreagă lume eşti Tu, Doamne! Ce sunt toate aceste lucruri şi fiinţe? Sunt ochii Tăi!”

(Lalla, mistică sufită, sec. 14)

În această întâlnire Armonie Feminină, ne vom lăsa inspirate de versurile și revelațiile unor femei sfinte, din diverse tradiții, care au fost și sunt modele de urmat pentru foarte mulți căutători spirituali.

În prima parte vom practica elemente din qigong și tai chi, exerciții pentru grație, eleganță, postură corectă și feminină, iar în partea a doua vom realiza împreună tehnici yoga, metode de respirație, concentrare și meditație. Fericirea este cea mai firească stare a noastră, vă invit să ne amintim împreună să fim fericite, în fiecare clipă! Fie ca acest timp petrecut împreună să ne inspire și să ne apropie cât mai mult de Inima noastră, Inima lumii!

Așadar vă invit sâmbătă, 20 mai 2017, între orele 14.00 – 18.00, la Kamala – Yoga and wellness studio din Brașov, str. Avram Iancu nr. 54. Se poate participa și doar la o parte din program; nu este necesară experiență anterioară.

Participarea se face pe bază de donație, iar confirmarea de participare se poate transmite prin telefon (0731.32.42.41), prin email (armoniefeminina@gmail.com) sau direct la cursurile noastre din Brasov.

Iar dacă în acea zi aveți alt program, sper să ne (re)întâlnim la practica noastră săptămânală din fiecare zi de luni, în Brașov, str. Avram Iancu nr. 54, de la ora 18.30.

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira