Chakra sadhana – Vishuddha – Universul interior al purităţii – seminar, 22-23 noiembrie 2014, Braşov

Vă invităm la cel de al cincilea seminar din ciclul CHAKRA SADHANA

“UNIVERSUL CELOR 7 CENTRI SUBTILI DE FORŢĂ ŞI CONŞTIINŢĂ”

cu tema: Vishuddha Chakra – Universul interior al purităţii

După seria celor 7 seminarii consacrate aprofundării metodelor teoretice și practice de trezire și dinamizare armonioasă a centrilor de forță, anul trecut v-am propus chakra sadhana, un program de practică intensă pe fiecare nivel energetic în parte.

Practica se desfășoară la sfârşit de săptămână în cadrul centrului nostru, și cuprinde principalele metode și tehnici care au fost prezentate în cadrul seminariilor specifice. În principal, aceste metode vizează armonizarea nivelului energetic corespunzător

La chakra sadhana pot participa atât persoane care nu au participat la seminariile anterioare, cât şi persoane care nu sunt înscrise la cursurile centrului Kamala, începători sau avansaţi.

Am ajuns la cea de-a cincea întâlnire şi prin urmare ne vom ”ocupa” de trezirea şi dinamizarea celui de al cincilea centru energetic – Vishuddha Chakra. Pe acest nivel vom urmări să ne deschidem față de energiile mai subtile controlate de acest centru energetic, să trezim și să amplificăm intuiţia spirituală, rafinamentul și gradul nostru de puritate interioară.

În program vor fi integrate posturi yoga, tehnici de respiraţie, tehnici de concentrare, tehnici de meditaţie şi vor fi făcute corelaţiile din punct de vedere simbolic şi psihomental specifice.

Vă recomandăm să aveţi îmbrăcăminte lejeră adecvată practicii yoga, un caiet şi ceva de scris.

Seminarul este susţinut de profesorul de yoga Liviu Gheorghe.

Data: Sâmbătă şi duminică – 22,23 noiembrie 2014 (Se poate participa şi o singură zi).

Locaţie: centrul Kamala, Sânpetru, Braşov

Programul orientativ (în ambele zile): 9.00 – 18.00, cu pauză de masă (13.00 – 14.00).

Cost:

– pentru persoanele care nu sunt înscrise la cursurile centrului Kamala, taxa de participare este 200 lei (120 lei  pentru o singură zi). Confirmarea participării se face prin achitarea unui avans de minim 50% până în data de joi 20  noiembrie 2014. După această dată taxa de participare va fi 250 lei (150 lei pentru o singură zi).

– cursanţii centrului Kamala (din Bucureşti şi Braşov) beneficiază de o reducere de 10%, astfel taxa de participare este 180 lei (100 lei pentru o singură zi). Cursanţii pensionari vor achita 90 lei (50 lei pentru o singură zi).

– Cursanții care au participat la Seminarul anterior cu aceeași temă (din septembrie 2011) vor beneficia de o reducere, taxa fiind de 150 lei (80 lei pentru o singură zi). Fondul strâns va fi folosit pentru susţinerea proiectului “Retragere de meditaţie în întuneric” al centrului Kamala. Prin acest proiect, cursanţii pot participa gratuit la o retragere de 24 de ore pentru meditaţie în întuneric, beneficiind de îndrumare şi hrană, în cadrul centrului.

Pentru persoanele din alte localităţi se poate asigura cazare şi masă. Solicitaţi informaţii în acest sens.

Cursanţii din Bucureşti pot rămâne peste noapte în centrul Kamala (gratuit o noapte).

Important! Confirmarea participării se face până joi, 20 noiembrie 2014.

Seminarul are loc dacă sunt minim 7 persoane care confirmă participarea până în data de 20 noiembrie. Dacă nu sunt minim 7 confirmări, seminarul se amână, iar avansul se returnează.

Informații și înscrieri:tel. 0731.32.42.41 sau email centrulkamala@gmail.com.

Vă așteptăm cu drag!

Fie ca Freamătul sacru al Inimii Spirituale să ne lumineze viața!

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira