Seminar Armonie Feminina – 24-25 martie 2012

Vă invit să sărbătorim împreună primăvara și feminitatea în cadrul seminarului Armonie feminină, care va avea loc în perioada 24-25 martie 2012, lângă Brașov (la sala centrului Kamala din Sânpetru).

Găsiți mai jos în mesaj cadoul pentru înscrierea până pe 18 martie.

În preajma echinocțiului de primăvară, ne vom bucura împreună de prietenie feminină, auto-cunoaștere, relaxare și bună-dispoziție. Ne vom încărca „bateriile” sufletului și ale corpului cu energia vitală și spirituală atât de necesară pentru o viață armonioasă.

Sunt convinsă că fiecare dintre voi cunoaște, cel puțin teoretic, ceea ce i-ar face bine: mișcare, dietă naturală, metode pentru armonizare fizică, eliminarea stresului, liniștirea minții, controlul emoțiilor sau apropierea de spiritualitate. Vă întreb însă: le cunoașteți doar teoretic sau aveți o practică sistematică?

Seminariile Armonie Feminină sunt în primul rând practice. Bineînțeles, sunt și prezentări teoretice, însă accentul se pune pe realizarea efectivă a tehnicilor de relaxare, calmare a emoțiilor și a gândurilor, pe jocuri, dans și mișcare, astfel încât cunoașterea, bucuria, armonia să se impregneze în noi, inclusiv la nivelul corpului.  

În urma seminarului, veți rămâne nu doar cu informații scrise într-un caiet sau citite dintr-o carte, ci cu o cunoaștere directă a ceea ce vă este necesar, vă face fericite, vă aduce armonie în viață.

Două zile de relaxare, bucurie, joc și auto-cunoaștere, în urma căruia veți fi mai pline de energie și încredere în forțele proprii, în feminitatea voastră!

Câteva teme din cuprinsul seminarului Armonie Feminină:

– tehnici yoga, salutul soarelui, exerciţii de relaxare

– elemente de masaj, dans şi fitness

– noțiuni de alimentaţie naturală

– tehnici de ritmare a respiraţiei, pentru control emoţional şi mental

– metode de amplificare a încrederii în sine, teste şi jocuri de autocunoaştere

– exerciţii de deschidere a sufletului

– jocuri de concentrare, de memorie și inteligență

– diferite tipuri de meditaţie (inclusiv meditaţii ghidate, cu vizualizare)

– seară de poezie mistică și de dragoste

– despre linişte şi “timp pentru tine însăţi”.

 Program orientativ:

Sâmbătă, 24 martie, 9.00 – 19.00 (cu pauză de prânz)

Duminică, 25 martie, 9.00 – 17.00 (cu pauză de prânz)

Persoanele din alte localități pot veni de vineri seara (asigurăm cazare). De asemenea, se poate rămâne în noaptea de sâmbătă spre duminică în sala centrului și se poate organiza un program liber (film, jocuri, foc de tabără, etc).

Puteți găsi mărturii și poze despre seminariile anterioare aici, aici şi pe blogul Armonie Feminină: http://armoniefeminina.com .

 Unde are loc? – La sala Centrului Kamala, Str. Poarta Câmpului nr. 408 C, Sânpetru, Brașov. Un loc ușor accesibil, primitor, ospitalier, frumos, la marginea pădurii, la 15 minute de gara Brașov. Asigurăm transportul din Brașov, la cerere.

Costuri:

– 100 lei – salariate

– 80 lei – pensionare, studente, eleve

(Dacă se participă pe părți, o zi costă 60 lei, iar o jumătate de zi – 30 lei. Nu se acordă reduceri).

Cadou: dacă vă înscrieți până pe 18 martie (cu achitarea taxei de participare), puteți cumpăra cartea “Gimnastica intimă” de Andrea Kriston cu doar 35 lei (în loc de 45 lei). Informații despre această carte găsiți aici.

Pentru persoanele din alte localități, se poate asigura, la cerere, cazare prin intermediul centrului nostru (inclusiv vineri seara). Solicitați informații in acest sens.

În cadrul acestui seminar, vor fi prezentate și elemente de nutriție vegetariană și vegană, vom face schimb de experiență culinară, dar nu vom găti împreună. Este necesar să vă aduceți fiecare de mâncare. Observație: în cadrul centrului Kamala se consumă doar hrană vegetariană, fără alcool, tutun, cafea.

Participarea la acest seminar se face doar cu înscriere prealabilă telefonică sau prin email (cu confirmare).

Pentru informații și înscrieri:

Tel. 0731.32.42.41

e-mail: armoniefeminina@gmail.com

Vă aștept cu drag!

Veronica Cernat

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira