Seminar Tantra Shastra – Dhumavati – 23-25 sept 2011

Urmatorul seminar de Tantra Shastra consacrat Celor Zece Mari Intelepciuni, Dasha Maha Vidya, ii va putea ajuta foarte mult pe cei care se confrunta cu perioade dificile in viata, cei care sunt tristi, bolnavi, dezamagiti si va fi totodata o sursa profunda de inspiratie pentru cei care aspira la trecerea dincolo de dualitate, in taramul transcendentei.

Vom intra impreuna pe a saptea cale a intelepciunii, numita Dhumavati. Ea este caracterizata de cea mai inalta beatitudine spirituala (ananda).

Pornind de la obiectivarea ignorantei ce leaga omul de iluzie si suferinta, Dhumavati ne va reintoarce la conditia noastra pura, a esentei spirituale imuabile, care este Sinele (Atman).

Initierea care va fi facuta apartine liniei tantrice continuata de Guru Rajkumar din India. Vom face si asane, meditatii, tehnici de focalizare a mintii ce vor veni in sprijinul aprofundarii acestei Cai a Intelepciunii.

Inteleptii tantrici afirma ca orice pas facut pe una din Cele Zece Cai ale Intelepciunii este deosebit de important in evolutia spirituala, oricare dintre cele zece Maha Vidya fiind pentru noi o raza a gratiei divine.
 
Seminarul este tinut de profesoara de yoga Simona Trandafir (blog: simonatrandafir.wordpress.com)

Pot participa si persoane care nu au fost la seminariile precedente Maha Vidya.

Seminarul are loc la sala Centrului Kamala din Sanpetru (la 2 km de Brasov), in perioada 23-25 septembrie 2011.

Program orientativ: vineri 17-20, sambata 8.30 – 13, 16 – 20, duminica 8.30 – 13, 15 – 18.

Pentru persoanele din alte localitati, se poate asigura, la cerere, cazare si masa prin intermediul centrului nostru. Solicitati informatii in acest sens.

 Inscrieri si informatii:

– tel. 0268.360.424.

– mobil: 0731.32.42.41

– e-mail: contact(at)kamala.ro sau centrulkamala(at)gmail.com.

 Va asteptam cu drag,

Fie ca freamatul sacru al Inimii Spirituale sa ne lumineze viata!

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira