Seminar Tantra shastra – Tara, 25 – 27 iunie 2010

Revelarea Inimii Spirituale prin Cele Zece Căi ale Intelepciunii – Dasha Maha Vidya
 
Prin aceste seminarii intram intr-un taram spiritual ce cuprinde filozofie, practica, intelegeri, intrebari, raspunsuri, mistere, dar in primul rand iubire.  Vom cunoaste Tantra shastra (Invaţatura Tantrei).

Intalnirile vor fi o data la doua luni si vor deschide fiecare, pe rand, cate o Cale a Intelepciunii: a transformarii (Kali), a compasiunii (Tara), a frumusetii si iubirii (Tripura Sundari), a misterelor lumilor (Bhuvaneshari), a purificarii (Bhairavi), a constiintei de dincolo de minte (Chinnamasta), a vidului (Dhumavati), a fascinatiei mistice (Bagalamukhi), a armoniei (Matangi), a splendorii si prosperitatii (Kamalatmika) .

Fiecare seminar este de sine statator, se poate participa la oricare dintre ele chiar daca nu s-a participat la cele anterioare.

Cele zece Cai ale Intelepciunii vor fi abordate fiecare prin sadhana (practica spirituala) specifica ce va cuprinde: program special de asane, pranayama, tehnici de meditatie, meditatii ghidate, construirea yantrelor si folosirea lor pentru transpunerea spirituala in lumea caracterizata de ele,  ritualuri magice de innobilare a vietii cu darurile fiecarei Cai a Inţelepciunii, integrarea in calea spirituala tantrica. In prima zi participantilor le va fi transmisa o mantra  ce provine dintr-o linie traditionala tantrica (linia continuata de Guru Rajkumar din Nagpur, Maharashtra, India). Cele trei zile de lucru cu aceasta vor deschide perioada individuala de sadhana de 2 luni ce va duce la patrunderea in domeniul fiecareia din cele zece Cai ale Inţelepciunii. Elementele simbolice care abunda in filozofia tantrica vor fi aduse in limbajul nostru. Vom oferi exemple concrete in care Tantra shastra ne poate ajuta in cele mai diverse conjuncturi de viata. Inţelepciunea va fi integrata, va patrunde in existenţa noastra. Vom aborda dimensiunile arhetipale. Fiecare dintre ele  sunt guvernate de aceste forme superioare ale intelepciunii şi veţi invaţa cum sa le aduceţi la cea mai inalta valoare in voi inşiva. Frumusetea, iubirea, intelepciunea ne vor fi calauze spre Inima noastra.

Seminarul consacrat Înţelepciunii Compasiunii (Tara) este tinut de profesoara de yoga Simona Trandafir si are loc in perioada 25-27 iunie 2010, la sala Centrului de Yoga si Meditatie Kamala din Sanpetru, Brasov.

Inscrieri si informatii la tel. 0731.32.42.41 sau 0268/360.424 sau pe adresele de e-mail: contact@kamala.ro sau centrulkamala@gmail.com.

Va asteptam cu drag!
Fie ca freamatul sacru al Inimii Spirituale sa ne lumineze viata!

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira