Yoga pentru spate, seminar intensiv, 17 februarie

Loading Map....

Data/Timpul
Date(s) - 17 februarie 2024
10:30 - 14:30

Locația
Centrul de meditație și yoga Kamala

Categories


Ce am de învățat dintr-o durere sau o afecțiune la nivelul spatelui? Ce pot face dacă apare? Cât timp și de ce tolerez disconfortul sau semnalele de alarmă pe care mi le transmite corpul?

Cine sunt eu? Ce pot face ca să trăiesc o viață frumoasă, sănătoasă, în armonie cu mine însămi, cu ceilalți, cu lumea? Ce am de învățat acum? Ce primesc si ce dăruiesc mai departe? Cum păstrez armonia și echilibrul în tot ceea ce trăiesc, practic, descopăr, experimentez și transmit?

Yoga pentru spate este un program creat după ce am avut propria experiență a durerii și a incapacității de a mă mișca, experiență care a fost un profesor bun, deși dur. Am înțeles cum pot fi îndepărtate cauzele profunde ale afecțiunilor spatelui dacă ne punem întrebări, dacă studiem și înțelegem, dacă ne mișcăm conștient și facem tehnici specifice, adecvate, iar atitudinea față de situația-cauză se schimbă radical.

În acest seminar intensiv vom descrie:

– elemente de anatomie fizică și subtilă (de ce durerile apar predominant în zona lombară, de exemplu, cauzele subtile ale bolilor, nivelurile energetice specifice)

– ce înseamnă postura corectă, elongația și stabilizarea coloanei

– importanța respirației și a diafragmei, în corelație cu sănătatea spatelui

– recomandări pentru îmbunătățirea alimentației, atitudinii psiho-mentale și stilului de viață

– sfaturi pentru situații de criză.

Practic, seminarul cuprinde:

– posturi yoga

– exerciții de mobilitate și fortificare a musculaturii (specifice pentru zona lombară, toracală, cervicală)

– tehnici de relaxare, masaj și auto-masaj

– metode de respirație, concentrare și meditatie.

Din fiecare situație pe care o întâlnim în viață avem ceva de învățat și ceva de transmis mai departe. Primim si dăruim – energie, atenție, cunoaștere, timp, iubire. Realizăm astfel o călătorie unică, personală, atât spre universul interior, cât și spre cel exterior, și gradat, devenim mai conștienti de unitatea si armonia totului.

Numele meu este Veronica Godeanu, practic yoga de 33 de ani (și predau de 20 de ani), și te invit la seminarul intensiv Yoga pentru spate pe care îl voi ține sâmbătă, 17 februarie, între orele 10.30 – 14.30 la Centrul Kamala de Hridaya Yoga și Meditație din Sânpetru, Brașov.

Pentru participare este necesară confirmarea anterioară.

Seminarul intensiv se desfășoară pe bază de donație (donație sugerată 50 lei).

Informații și înscrieri:

direct la acest link: https://forms.gle/j7tfF6HDyotAL4QS8

tel/ whatsapp/ signal/ telegram +40731324241

e-mail centrulkamala@gmail.com.

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira