Curs intensiv de practica meditației – 10 lecții

Loading Map....

Data/Timpul
Date(s) - 29 noiembrie 2022
18:30 - 20:30

Locația
Kamala Yoga and Wellness Studio

Categories


Indiferent dacă ați mai făcut yoga sau meditație sau doar sunteți atrași de acestea, vom aborda împreună, teoretic și practic, experiența meditației.

Vom prezenta meditația din perspectiva tradițiilor mistice și o vom asocia cu noile descoperiri din neuroștiință legate de funcționarea creierului și a minții. De multe ori, răspunsurile vor veni din sfera practică a abordării metodelor eficiente ce pot produce trezirea spirituală.

Veți înțelege mai clar ce anume vă pune piedici în practica spirituală și cum puteți ajunge să faceți din meditație – și nu numai – momentul transformator care să vă aducă liniștea și armonia sufletească.

Întâlnirile sunt practice, deschise dialogului, intenția fiind aceea de a stimula în mod creator capacitatea de analiză, introspecția și reflexia asupra problemelor actuale cu care omul zilelor noastre se confruntă.

Așadar, vă invităm la o întâlnire săptămânală pe această temă, în perioada 11 octombrie – 13 decembrie 2022, în fiecare marți, de la ora 18.30, în sala mare a Centrului Kamala din Brașov, Str. Avram Iancu nr. 54.

Cursul este ținut de profesorul de yoga Liviu Gheorghe.

Preț: 400 lei (10 lecții).

Modalitate de plată: integral la începutul cursului sau în 2 rate (200 lei – 11 octombrie și 200 lei – 15 noiembrie).

Pentru acest curs nu se aplică abonamentele din cadrul centrului Kamala.

Participarea se face cu programare prealabilă și confirmarea prezenței.

Programări și informații:

Tel. 0731324241

e-mail: centrulkamala@gmail.com.

Vă așteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira