Veronica Godeanu

În cadrul Centrului Kamala predau Hridaya yoga (Yoga Inimii Spirituale), programul Armonie prin mișcare și Yoga pentru spate .

– Sunt născută în zodia Leului și am absolvit Facultatea de Silvicultură și Exploatări Forestiere, Brașov, promoția 1997

– Am fost redactor la Revista Misterelor, colaborator la revista Yoga Magazin (1998-1999), redactor-sef al revistei de naturism și spiritualitate Elixirum, apărută la ed. Kamala (2001-2004)

– Am tradus din limba franceză: “La voie du coeur” și “Pour une vie reussie, un amour reussi” de Arnaud Desjardins, cărți apărute la ed. Kamala sub titlurile “Calea inimii” și “Iubește și fii fericit” (2008, 2009), co-autor la Cartea Femeii (2017)

Fac parte din echipa Centrului Kamala de Hridaya Yoga si Meditatie din anul 1994 până în prezent, fiind alături de Simona, Liviu, Sebastian și Claudiu la toate activitățile (conferințe, simpozioane, festivaluri pe teme spirituale, seminarii și tabere de meditație, redactare și publicare cărți în domeniile terapiilor naturale, spiritualității, dezvoltării personale)

– Practic yoga din 1991 si predau din anul 2004.

Sunt formator (specialist în educația adulților) atestat de Ministerul Muncii și Solidarității Sociale și de Ministerul Educației, Cercetării și Inovației.

ma preocupa domeniile transformarii spirituale, ale dezvoltarii spirituale, ale sanatatii feminine. M-am vindecat de chist ovarian prin tratament naturist si practica spirituala.

Vreau sa incurajez oamenii ca pot sa traiasca frumos, demn, sanatos, cu multa energie si entuziasm, sa isi inteleaga menirea si darurile sacre cu care fiecare dintre noi am fost inzestrați.  Așa să ne ajute Dumnezeu!

 

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira