Simona Trandafir

Simona Trandafir – Blog (http://simonatrandafir.wordpress.com)

email: simona@kamala.ro

 Simona (născută în 1961) este profesoară de yoga cu diplome recunoscute de Federaţia Internaţională de yoga şi de Yoga Alliance. Predă în domeniul spiritualităţii din 1985 şi de-a lungul timpului a coordonat grupuri mari de yoghini.

Deşi a urmat Facultatea de Automatică întreaga sa activitate a fost dedicată  deschiderii inimii oamenilor spre frumuseţea din adâncul lor. Aceasta şi-a dorit încă de la vârsta de 12 ani şi îşi continuă menirea.
Sute de oameni din Bucureşti, Constanţa, Braşov au început să practice yoga împreună cu Simona. De asemenea, a iniţiat împreună cu câţiva colegi o şcoală de yoga în Londra.
În 1995 împreună cu Liviu Gheorghe a înfiinţat Centrul de meditaţie şi yoga Kamala în Braşov şi a pus bazele unui aşezământ medical bazat de metode naturiste şi yoga în staţiunea Durău.  Liviu Gheorghe, Veronica Cernat, Sebastian Teodor şi Claudiu Trandafir sunt alături de ea fondatori şi susţinători ai activităţilor Centrului Kamala.
Simona a avut şi o bogată activitate de răspândire a învăţăturilor spirituale prin revistele şi cărţile la care a lucrat (Revista Misterelor, Yoga Magazin şi Revista Centrului Kamala – Elixirium). A transmis astfel fiorul spiritualităţii lui Ramakrishna, Rumi, Shankara, Ramana Maharishi.
Participarea la ritualuri iniţiatice în India i-a adus şi înscrierea în linia tradiţională Maha Vidya.
Activitatea în cadrul Centrului de Meditaţie şi Yoga Kamala (unde Hridaya Yoga, Calea Inimii Spirituale reprezintă fundamentul practicii), cursurile de hridaya yoga pe care le ţine în Braşov şi în Bucureşti, lucrul la Editura Centrului Kamala, seminariile în ţară şi în străinătate reprezintă o continuitate a căii sale spirituale.

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira