Mulțumesc

Vă suntem recunoscători pentru sprijinul acordat. Ajutați astfel un mod alternativ de dezvoltare interioară şi educaţie spirituală în România bazat pe metodele eficiente ale sistemului Yoga. Centrul nostru promovează principiile morale si spirituale ale  învăţăturii milenare a sistemului Yoga în mod practic prin cursuri, retrageri, seminarii  şi  conferinţe, care au loc în locațiile noastre precum şi on-line inclusiv prin intermediul unui grup de site-uri care deservesc gratuit mii de vizitatori pe lună. 

Proiectele noastre pot ajuta mai mult, iar pentru aceasta vă mulțumim sprijinul acordat !

Din proiectele noastre:

  • Programul ”3R – Regenerare, Revitalizare, Reîntinerire”: cuprinde un ansamblu de tehnici yoga de refacere şi regenerare a energiei vitale pentru persoanele de vârsta a III-a. Acest program care se afla în al VII-lea an se desfășoară în Brașov, de câteva ori pe săptămână și este gratuit pentru pensionari începători.
  • Programul de stimulare și armonizare mentală – MindPower : accesibil tuturor dar cu direcționări specifice pentru persoanele de vârsta a III-a, are ca scop îmbunătățirea activității mentale prin tehnici și metode care vizează liniștirea minții, relaxare psiho-mentală, creșterea capacității memoriei, stimularea mentală în mediu îmbogățit, creșterea puterii de concentrare, dezvoltarea capacității de introspecție și auto-analiză, dezvoltarea creativității și a capacității de vizualizare, auto-control mental, etc.
Theme: Overlay by Kaira