Armonie prin mișcare – în natură (Brașov)

Map Unavailable

Data/Timpul
Date(s) - 28 iunie 2021
10:00 - 11:30

Locația
Parcul Tractorul, Brașov

Categories


Asociația de Meditație și Yoga împreună cu Centrul Kamala vă invită la yoga și mișcare în natură.

Programul Armonie prin mișcare include tehnici orientale pentru menținerea vitalității și bucuriei de a trăi, pe fondul relaxării și transformării interioare. Sunt prezentate și practicate principii și atitudini de bază, procedee tradiționale yoga (posturi corporale, ritmarea suflului, modalități de liniștire a minții și relaxare, etc). tehnici din gimnastica energetică orientală.

Fiecare întâlnire începe și se încheie cu câteva minute de interiorizare și liniștire a minții. Prima parte a programului include exerciții de încălzire, în special pentru mobilitatea coloanei vertebrale și a articulațiilor. În partea a doua se practică tehnici care îmbină armonios mişcarea conștientă, respirația profundă și atitudinile contemplative. Practica are loc atât în picioare, cât și așezat, cu variante și grade diferite de dificultate.

Ședința durează 1,5 ore. Poate participa orice persoană interesată de propria stare de bine fizică, psiho-mentală și spirituală. Vă recomandăm să aveți haine sport și un izopren/ salteluță (dacă nu aveți, puteți solicita organizatorilor să vă aducă, doar să anunțați aceasta).

Programul este ținut de Veronica Godeanu, profesoară de yoga, și are loc în Brașov, în parcul Tractorul, în fiecare zi de luni de la ora 10, în perioada mai-septembrie 2021. Dacă vremea nu este favorabilă, întâlnirea respectivă se amână. Participarea este liberă (donațiile sunt binevenite).

Informații: tel. 0731.32.42.41 sau emailcentrulkamala@gmail.com.

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira