Inițiere în Tripura Bhairavi sadhana, 29-30 iunie 2019

„Tantra shastra, învăţătura provenită din unul din cele mai vechi sisteme spirituale ale omenirii, este cel mai bine reprezentată prin Cele zece mari căi ale înţelepciunii – Dasha Maha Vidya. Seminariile noastre vă aduc aproape această cunoaştere transformatoare, acest nucleu iniţiatic al Indiei.

Vă invităm la un nou seminar de Tantra shastra consacrat Înțelepciunii Purificatoare, numită Tripura Bhairavi. Ea este forța Divinului de a acționa, înțelepciunea focului purificator și a concentrării perfecte. Ea este totodată perseverența, focul aspirației, ardoarea ce însoțește drumul nostru spre idealurile propuse, precum și patosul din toate acțiunile pe care le săvârșim cu tot sufletul. Pasiunea unei vieți trăite profund, perseverența, cufundarea totala în miezul oricărui lucru sau fenomen pe care îl studiem, puritatea deplină ce o trezim prin sadhana, toate acestea sunt urmarea trezirii înțelepciunii lui Tripura Bhairavi în noi.

Chiar dacă ați fost sau nu alături de noi la celelalte prezentări despre Maha Vidya, de această dată puteți participa la trezirea focului spiritual purificator ce este făcută cu putință prin înţelepciunea lui Tripura Bhairavi. Metodele tradiționale, folosirea mantrelor, a yantrei vii, asanele şi pranayama vor fi ajutoare prețioase în acest demers spiritual. ” (Simona Trandafir)

Informații administrative

Seminarul va avea loc în perioada 29-30 iunie 2019 în Sânpetru, Braşov, la sala centrului de meditatie și yoga Kamala.

Seminarul este ținut de profesoara de yoga Simona Trandafir (blog: tantra-mahavidya.com în limba română, tantramahavidya.com în limba engleză).

Program orientativ:

29 iunie 2019, orele 9.00 – 20.00, cu pauză de prânz;

30 iunie 2019, orele 9.00 – 18.00, cu pauză de prânz.

Taxa de  participare: 300 lei (200 lei pentru pensionari).

Pot participa atât persoane care nu au mai fost la alte seminarii Tantra shastra, cât și cei care au deja inițierea (de la seminariile trecute) pentru a realiza împreuna Tripura Bhairavi sadhana (aceştia din urmă vor achita o taxa redusă).

Pentru înscriere este necesară achitarea unui avans de minim 100 lei. Înscrieri până pe 20 iunie 2019.

Pentru persoane din alte localităti se poate asigura cazare si masă (solicitați informații în acest sens).

Informații şi înscrieri:

– mobil: 0731.32.42.41

– e-mail: contact@kamala.ro sau centrulkamala@gmail.com.

Fie ca Freamătul Inimii Spirituale să ne lumineze viața!

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira