Chemarea Inimii Spirituale

Apropierea de o școală spirituală se produce când sufletul tău te cheamă spre o mai mare profunzime a vieții. Atât de mult timp ai repetat aceleași jocuri, gânduri, dorințe… Nu e momentul să trăiești mai aproape de Inima ta? Nu ar fi bine să te deschizi față de misterul adânc al ființării, dincolo de orice limitări sau iluzii?

Yoga este o tradiție spirituală străveche care ne poate oferi modalități de transformare, de înțelegere a vieții și chiar de regăsire a celui mai sacru tărâm interior – acela al purei conștiințe. Ea este structurată de mii de ani ca o cale sigură de evoluție și cunoaștere. Și în primul rând ea ne ajută să contemplăm frumusețea adâncă a Inimii noastre.

Hridaya Yoga este chiar Yoga Inimii Spirituale, esența pură a ființei. Alături de procedeele prin care corpul fizic este însănătoșit, există metode de a readuce armonia în întreaga viață și de a înțelege sensul existenței noastre, rostul ei, minunea ei. Meditația este fundamentală pentru a ne cunoaște cu adevărat și pentru a trăi în armonia sublimă a Totului.

La baza sistemului hridaya este filozofia non-dualismului, a unității divine. Cunoașterea centrilor energetici importanți ai ființei, a energiilor care ne construiesc în fiecare clipă reprezintă doar primii pași. Mai departe, lumina interioară înflorește atât de mult, încât fericirea adusă de practicile superioare ne umple întreaga viață.

Așa că, acum începem la Centrul Kamala o nouă serie de cursuri de hridaya yoga pentru sufletul tău, pentru fericirea de a fi liber…

Detaliile sunt pe kamala.ro. Pentru înscrieri sunați la 0731.32.42.39 pentru București și 0731.32.42.41 pentru Brașov, sau scrieti pe adresa de e-mail: centrulkamala@gmail.com.

Fie ca freamătul sacru al Inimii Spirituale să ne lumineze viața!

Simona Trandafir

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira