Evoluţie şi transformare prin trezirea energiei Kundalini – seminar, 4 octombrie 2014, Bucureşti

Vă invităm la un seminar practic despre Kundalini, faimoasa și în același timp misterioasa forță transformatoare din fiecare om. Vor fi prezentate și practicate posturi yoga, tehnici de respirație și metode meditative care favorizează trezirea și ascensionarea acestei energii fundamentale a ființei umane.

Metodele practice vor fi însoțite de expuneri teoretice care să vă ajute să înțelegeți ce este și cum poate fi recunoscută Kundalini și în același timp care sunt cerințele și modificările necesare în stilul de viață pentru ca ascensiunea ei să fie realizată într-o armonie aducătoare de fericire și împlinire.

În acest prim seminar veți începe să învățați cele mai importante tehnici pentru trezirea lui Kundalini, omagiate de toți marii yoghini (de exemplu, oli mudrele, considerate cele mai eficiente).

Participarea voastră la un astfel de seminar implică să fiți hotărâți să produceți o transformare deosebită în viața voastră. Aceasta vă poate aduce realizări spirituale, reușita în viața de zi cu zi, înțelepciune, fericire necondiționată.

Primul pas este aspirația. Urmează învățătura, practica, practica…

Alte detalii:

Seminarul este ţinut de profesorii de yoga Simona Trandafir şi Sebastian Teodor.

Locaţie: Mogoşoaia.

Data: sâmbătă, 4 octombrie 2014, între orele 9.00 – 20.00, cu pauză de prânz.

Suplimentar, participanţii la seminar care doresc pot veni duminică, între orele 15 – 16.30, la o şedinţă practică de aprofundare a tehnicilor învăţate. In continuarea practicii, va avea loc o întâlnire cu intrare liberă ce va cuprinde meditaţie hridaya, prezentarea unui text spiritual şi dialog.

Preţ: 200 lei (150 lei pentru cei care au abonament la cursurile centrului Kamala).

Locuri limitate! Pentru rezervarea locului este necesară achitarea unui avans de 50%, până miercuri 1 octombrie 2014.

Informații şi înscrieri:

– tel. 0268.360.424.

– mobil: 0731.32.42.39 ; 0731.32.42.41

– e-mail: centrulkamala@gmail.com

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira