Chakra sadhana – Muladhara – 2 februarie 2013

După seria celor 7 seminarii consacrate aprofundării metodelor teoretice și practice de trezire și dinamizare armonioasă a centrilor de forță, anul acesta vă propunem chakra sadhana, un program de practică intensă pe fiecare nivel energetic în parte.

Practica se desfășoară pe parcursul unei zile, în general sâmbăta, în cadrul centrului nostru, și va cuprinde principalele metode și tehnici care au fost prezentate în cadrul seminariilor specifice. În principal aceste metode vizează armonizarea nivelului energetic corespunzător

La chakra sadhana pot participa atât persoane care nu au participat la seminariile anterioare, cât şi persoane care nu sunt înscrise la cursurile centrului Kamala, începători sau avansaţi.

Program orientativ: 8.00 – 20.00, cu pauză de masă.

În program vor fi integrate posturi yoga, tehnici de concentrare, tehnici de meditaţie şi vor fi făcute corelaţiile dpdv  simbolic şi psihomental specifice.

Prima întâlnire, pentru Muladhara chakra sadhana, va avea loc în data de 2 februarie 2013. Pe acest nivel vom urmări să amplificăm energia vitală, stabilitatea şi fermitatea.  Unul din scopurile practicii este acela de a produce armonizarea psihicului şi a minţii în raport cu necesităţile corpului fizic, urmărind să obţinem totodată controlul asupra energiei senzoriale specifice. Energia acestui centru este responsabilă de tot ceea ce înseamnă putere de concretizare, abundenţă materială şi regenerare fizică şi spirituală.

Cost:

– pentru persoanele care nu sunt înscrise la cursurile centrului Kamala, taxa de participare este de 70 lei.

Confirmarea participării se face prin achitarea unui avans de minim 50% până în data de luni 28 ian. După această dată taxa de participare va fi 90 lei.

– pentru cursanţii centrului Kamala (din Bucureşti şi Braşov) se sugerează o donaţie de 50 lei. Fondul strâns din aceste donaţii va fi folosit pentru susţinerea proiectului “Retragere de meditaţie în întuneric” al centrului Kamala. Prin acest proiect, cursanţii pot participa gratuit la o retragere de 24 de ore pentru meditaţie în întuneric, în cadrul centrului.

Important! Cursanţii sunt rugaţi să îşi confirme participarea până luni, 28 ianuarie 2013.

Seminarul are loc dacă sunt minim 7 persoane care confirmă participarea până în data de 28 ianuarie 2013. Dacă nu sunt minim 7 confirmări, seminarul se amână, iar avansul se returnează.

Informații și înscrieri:tel. 0731.32.42.41 sau email centrulkamala@gmail.com.

Vă așteptăm cu drag!

Fie ca Freamătul sacru al Inimii Spirituale să ne lumineze viața!

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira