Continuăm împreună practica yoga

Calea spirituală este viața noastră trăită în adevăr și lumină. Întotdeauna căutăm să menținem viu focul dorului de Dumnezeu, de cunoaștere pură, de iubire nesfârșită.

Calea noastră poate să aibă și perioade dificile sau mai greu de înțeles. Însă, de la nivelul înțelepciunii yoghine, toate acestea se înțeleg ca modalități de transformare și de purificare.

Despre aceasta este vorba și acum în miezul unor evenimente ce pot copleși mintea, dar nu pot umbri Inima. Trăind cu Inima, cuprindem în compasiune toată suferința creată de boli sau dezastre naturale. Grija față de ceilalți ne îndeamnă să practicăm mai intens tot ceea ce poate ajuta energetic și spiritual oamenii, întreaga zonă în care trăim.

Contagierea cu un virus este la fel de gravă ca și contagierea cu gânduri triste, de frică. Nu avem nevoie de aceste influențe ale bolilor, dar nici de cele ale câmpului mental perturbat de panică. Energia panicii are o frecvență joasă, de aceea se recomandă trezirea energiilor superioare care nu vor mai permite celor joase să ne contagieze. Va fi ca un filtru energetic puternic ce ne va proteja de tulburările nedorite.

De asemenea, este cunoscut faptul că optimismul, buna dispoziție, trăirile meditative profunde ne ajută să ameliorăm orice simptome ale bolilor, pe când pesimismul le accentuează.

Vă îmbrățisăm cu multă Iubire pe toți, din toată Inima. Suntem mereu împreună în splendoarea interioară, în pura conștiință. Vom fi însă foarte atenți și cu planul lumii materiale. Modul de desfășurare a cursurilor online de yoga și meditație poate fi găsit AICI.

Vă propunem o meditație la unison pentru binele, sănătatea și înțelepciunea tuturor oamenilor, zilnic, între orele 21.30-22.00. Desfășurarea acestei meditații este descrisă AICI

Simona Trandafir

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira