Seminar Armonie feminină, 14 iunie 2014

Vă invităm să participați la seminarul Armonie Feminină, care va avea loc sâmbătă 14 iunie 2014, la sala centrului de Meditaţie şi Yoga Kamala din Sânpetru, Brașov.

Seminarul va cuprinde:

– tehnici pentru relaxare şi energizare (yoga, taoism, masaj)

– elemente ale spiritualităţii orientale referitoare la feminitate

metode de transformare (pentru mărirea voinţei şi încrederii în sine, eliminarea stresului, liniștirea minții, pentru o viziune superioară asupra propriei vieți)

recomandări pentru o alimentație pură, sănătoasă și energizantă.

Vom face tehnici de dinamizare şi revitalizare, vom învăţa şi aplica metode de liniştire, centrare şi meditaţie.Vom discuta despre tipologiile feminine din perspectiva tradiţională yoga, cum le recunoaştem în viaţa noastră, cum să le armonizăm prin alimentaţie, stil de viaţă şi atitudine. Vă recomand să aveți un costum lejer, în care să puteți face exerciții, şi un caiet de notiţe. Nu este necesară experiența anterioară.

Dacă sunt doritoare, seara se poate încheia cu vizionarea unui film, iar duminică putem continua întâlnirea cu o drumeţie pe munte, lângă Braşov (vom selecta destinaţia în funcţie de experienţa participantelor).

Program: sâmbătă 14 iunie, orele 9.00-19.00, cu pauză de prânz.

Dacă vremea este frumoasă, vom face o parte a întâlnirii în aer liber, pe dealul din imediata apropiere. Să fiţi pregătite cu mâncare la pachet, haine şi încălţăminte pentru ieșire în natură. Observaţie: în cadrul centrului Kamala se consumă doar hrană vegetariană, fără alcool, tutun, cafea.

Pentru persoanele care vin din alte localităţi se poate asigura cazare. Cursantele centrului Kamala beneficiază de cazare gratuită o noapte, în limita locurilor disponibile. Vă rugăm să anunţaţi dacă doriţi aceasta. 

Adresa centrului Kamala este str. Poarta Câmpului nr. 408 C, Sânpetru, Braşov (ne găsiţi şi pe google maps). Pentru detalii privind modalităţile de transport, va rugăm să ne contactaţi.

Taxa de participare este de 100 lei. Pentru senioare taxa este de 50 lei. 

Doamnele și domnișoarele înscrise la cursurile centrului Kamala beneficiază de reducere şi vor achita 75 lei (sunt rugate să prezinte abonamentul la zi).

Participarea se face cu înscriere prealabilă, la telefon sau prin email, iar pentru confirmarea înscrierii este necesară achitarea unui avans.

Seminarul are loc dacă sunt minim 7 persoane care confirmă înscrierea până joi, 12 iunie. Dacă nu sunt minim 7 participante, seminarul se amână şi avansul se returnează.

Imagini și mărturii despre seminariile anterioare puteți găsi pe blogul armoniefeminină.com.

Informații și înscrieri: tel. 0731.32.42.41 sau email armoniefeminina@gmail.com.

Vă aştept cu drag, să ne bucurăm de frumuseţe, de vară şi de feminitate!

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira