Seminar Armonie feminină – 8 februarie 2014

 Vă invităm să participați la seminarul Armonie Feminină, care va avea loc sâmbătă 8 februarie 2014, între orele 14.00 – 19.00, la sala centrului Kamala din Sânpetru, Brașov.

O întâlnire în care nu vom discuta despre rețete de slăbit, relații cu bărbații sau abundență financiară, ci ne vom bucura de noi înșine, de Inima noastră, de ceea ce ne defineşte şi ne împlineşte! Vom pune accent pe relaxare și (re)cunoașterea frumuseții interioare și exterioare proprii fiecăreia dintre noi.

Vom avea în vedere numeroase aspecte practice şi tehnici pentru:

– relaxare, energizare şi spiritualizare (din yoga, taoism, masaj, etc)

– transformare (pentru mărirea încrederii în sine, eliminarea stresului, liniștirea minții, pentru o viziune superioară asupra propriei vieți)

– amplificarea feminităţii (pe diverse planuri) şi sănătatea sexuală feminină (indiferent de vârstă).

Imagini și mărturii despre seminariile anterioare puteți găsi pe blogul armoniefeminina.com.

Taxa de participare este de 50 lei.

Doamnele și domnișoarele înscrise la cursurile centrului Kamala beneficiază de gratuitate (sunt rugate să prezinte abonamentul la zi).

Participarea se face cu înscrierea prealabilă, la telefon sau prin email. Nu este necesară experiența anterioară și nu există limite de vârstă.

Pentru persoanele care vin din alte localităţi şi sunt înscrise la cursurile Kamala se poate asigura cazare gratuit, în limita locurilor disponibile.

Vă recomand să aveți un costum lejer, în care să puteți face exerciții, şi un caiet de notiţe.

Informații și înscrieri: tel. 0731.32.42.41 sau email armoniefeminina(at)gmail.com.

Cu sinceritate,
Veronica Cernat

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira