Chakra sadhana – Manipura -15 februarie 2014

Vă invităm la cel de al treilea seminar din ciclul CHAKRA SADHANA

  “UNIVERSUL CELOR 7 CENTRI SUBTILI DE FORŢĂ ŞI CONŞTIINŢĂ”

  cu tema: Manipura Chakra – Universul interior al energiei voinţei

După seria celor 7 seminarii consacrate aprofundării metodelor teoretice și practice de trezire și dinamizare armonioasă a centrilor de forță, anul trecut v-am propus chakra sadhana, un program de practică intensă pe fiecare nivel energetic în parte.

Practica se desfășoară pe parcursul unei zile, în general sâmbăta, în cadrul centrului nostru, și cuprinde principalele metode și tehnici care au fost prezentate în cadrul seminariilor specifice. În principal aceste metode vizează armonizarea nivelului energetic corespunzător

La chakra sadhana pot participa atât persoane care nu au participat la seminariile anterioare, cât şi persoane care nu sunt înscrise la cursurile centrului Kamala, începători sau avansaţi.

Am ajuns la cea de-a treia întâlnire şi prin urmare ne vom ”ocupa” de trezirea şi dinamizarea celui de al treilea centru energetic – Manipura Chakra. Pe acest nivel vom urmări să amplificăm energia voinţei, dinamismul, entuziasmul, încrederea în sine, autocontrolul, curajul de a acţiona. Unul din scopurile practicii este acela de a produce armonizarea psihicului şi a minţii în raport cu necesităţile unei integrări armonioase a personalităţii în existenţa de zi cu zi. Energia acestui centru este responsabilă de tot ceea ce înseamnă puterea voinţei de a concretiza ceea ce ne dorim atât în ceea ce priveşte sfera materială, cât şi cea spirituală.

În program vor fi integrate posturi yoga, tehnici de respiraţie, tehnici de concentrare, tehnici de meditaţie şi vor fi făcute corelaţiile specifice din punct de vedere simbolic şi psihomental.

Vă recomandăm să aveţi îmbrăcăminte lejeră adecvată practicii yoga, un caiet şi ceva de scris.

Seminarul este susţinut de profesorul de yoga Liviu Gheorghe.

Data: Sâmbătă – 15 februarie 2014

Programul orientativ: 9.00 – 20.00, cu pauză de masă.

Cost:

– pentru persoanele care nu sunt înscrise la cursurile centrului Kamala, taxa de participare este 100 lei. Confirmarea participării se face prin achitarea unui avans de minim 50% până în data de miercuri 12 februarie. După această dată taxa de participare va fi 120 lei.

– pentru cursanţii centrului Kamala (din Bucureşti şi Braşov) taxa de participare este 75 lei. Cursanţii pensionari vor achita 40 lei. Fondul strâns va fi folosit pentru susţinerea proiectului “Retragere de meditaţie în întuneric” al centrului Kamala. Prin acest proiect, cursanţii pot participa gratuit la o retragere de 24 de ore pentru meditaţie în întuneric, beneficiind de îndrumare şi hrană în cadrul centrului.

Cursanţii din Bucureşti pot rămâne peste noapte în centrul Kamala (gratuit o noapte)

Important! Cursanţii sunt rugaţi să îşi confirme participarea până miercuri, 12 februarie 2014.

Seminarul are loc dacă sunt minim 7 persoane care confirmă participarea până în data de 12 februarie 2014. Dacă nu sunt minim 7 confirmări, seminarul se amână, iar avansul se returnează.

Informații și înscrieri:tel. 0731.32.42.41 sau email centrulkamala@gmail.com.

Vă așteptăm cu drag!

Fie ca Freamătul sacru al Inimii Spirituale să ne lumineze viața!

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira