Chakra sadhana – Swadisthana – 6 aprilie 2013

 După seria celor 7 seminarii consacrate aprofundării metodelor teoretice și practice de trezire și dinamizare armonioasă a centrilor de forță, anul acesta vă propunem chakra sadhana, un program de practică intensă pe fiecare nivel energetic în parte.

Practica se desfășoară pe parcursul unei zile, în general sâmbăta, în cadrul centrului nostru, și va cuprinde principalele metode și tehnici care au fost prezentate în cadrul seminariilor specifice, și care vizează armonizarea nivelului energetic corespunzător

La chakra sadhana pot participa atât persoane care nu au participat la seminariile anterioare, cât şi persoane care nu sunt înscrise la cursurile centrului Kamala, începători sau avansaţi.

Program orientativ: 8.30 – 20.00, cu pauză de masă.

În program vor fi integrate posturi yoga, tehnici de concentrare, tehnici de meditaţie şi vor fi făcute corelaţiile dpdv simbolic şi psihomental specifice.

Pe 6 aprilie 2013 va avea loc întâlnirea pentru Swadhistana chakra sadhana, la sala centrului Kamala din Sânpetru, Brașov.

Pe acest al doilea nivel, pe măsura activării sale, putem conştientiza şi orienta mereu binefăcător unele impulsuri ce provin din sfera senzitivăţii şi sexualităţii, multe dintre dorinţele noastre fiind sublimate prin responsabilitate şi creativitate. Puterea de auto-transformare şi de reuşită în ceea ce intenţionează este uriaşă pentru cel care controlează energia acestui plan. Unul din scopurile practicii este acela de a produce condiţiile favorabile acestui proces de armonizare a psihicului şi a minţii în raport cu acele impulsuri subconştiente care ne influenţează – adeseori fară să ştim cum – viaţa. Controlul energiei şi rafinarea acesteia pe centrul de forţă Swadhistana Chakra poate face trecerea de la inadaptabilitate la succes chiar şi în direcţia evolutiv spirituală.

Cost:

– pentru persoanele care nu sunt înscrise la cursurile centrului Kamala, taxa de participare este de 70 lei.

Confirmarea participării se face prin achitarea unui avans de minim 50% până în data de miercuri 4 aprilie. După această dată taxa de participare va fi 90 lei.

– pentru cursanţii centrului Kamala (din Bucureşti şi Braşov) se sugerează o donaţie de 50 lei. Fondul strâns din aceste donaţii va fi folosit pentru susţinerea proiectului “Retragere de meditaţie în întuneric” al centrului Kamala. Prin acest proiect, cursanţii pot participa gratuit la o retragere de 24 de ore pentru meditaţie în întuneric, în cadrul centrului.

Important! Cursanţii sunt rugaţi să îşi confirme participarea până miercuri, 4 aprilie 2013.

Seminarul are loc dacă sunt minim 10 persoane care confirmă participarea până în data de 4 aprilie 2013. Dacă nu sunt minim 10 confirmări, seminarul se amână, iar avansul se returnează.
Vă rugăm să transmiteţi acest mesaj celor interesaţi.

Informații și înscrieri:
– tel. 0268.360.424.
– mobil: 0731.32.42.41
– e-mail: contact(at)kamala.ro sau centrulkamala(at)gmail.com
– pagina web: www.kamala.ro sau mentoryoga.com. 

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira