Seminar Armonie feminina – 23 martie 2013

Vă invit să participați la seminarul Armonie Feminină, care va avea loc în Brașov, sâmbătă 23 martie, între orele 9-18.

Întâlnirea va cuprinde 4 părți, fiecare cu o tematică specifică. Se poate participa și doar la o parte, sau la mai multe. Va fi prezentat teoretic și practic programul Armonie Feminină și cele 12 modalități de înfrumusețare și armonizare pentru femei, metode descrise pe larg în lucrarea Cartea Femeii (ed. Kamala).

9.00 -10.45 – Yoga pentru femei

11.00 – 12.45 – Exerciții și recomandări despre alimentație și un stil de viață echilibrant, specifice tipologiilor feminine ayurvedice, inclusiv testul de determinare a tipologiei (Ayurveda este medicina tradițională indiană)

14.00 – 15.45  – Sănătate, sexualitate, spiritualitate

16.00 – 17.45 – Lumea ca un loc de joacă  – cosmetică naturistă, feminitate, stil, transfigurare.

De trei ani, Veronica Cernat organizează asemenea întâlniri, iar imagini și mărturii despre seminariile anterioare puteți găsi pe blogul ei armoniefeminina.com.

Taxa de participare pentru o singură parte este de 25 lei, pentru toate – 70 lei.  Este necesara înscrierea prealabilă, cu menționarea părții la care ați ales să veniți.

Se poate participa fără experiență prealabilă și indiferent de vârstă.

Bonus: participantele la seminar vor putea achiziționa Cartea Femeii cu o reducere de 30% (25 lei în loc de 35 lei).

Este necesar să aveți un costum lejer, în care să puteți face exerciții, și un izopren/ o salteluță pe care să vă așezați. Pauza de pranz va fi de aproximativ o oră, vă recomand să vă aduceți fructe, sanvișuri  sau mâncare la pachet.

Informații și înscrieri: tel. 0731.32.42.41 sau email armoniefeminina@gmail.com.

Haideți să sărbătorim primăvara împreună!

Veronica Cernat

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira