Sinteza seminariilor “Universul celor 7 centri de forta si constiinta” – 12-14 oct 2012

Vă invităm să participați la SEMINARUL SINTEZĂ “UNIVERSUL CELOR 7 CENTRI SUBTILI DE FORŢĂ ŞI CONŞTIINŢĂ”, care va avea loc în perioada 12-14 octombrie 2012, la centrul de meditație Kamala din Sânpetru, Brașov. (Înscrieri până miercuri 10 octombrie 2012!)

Există o căutare care capătă în timp, pentru mulţi oameni, semnificaţia unei călătorii interioare. Un nostalgic dor de reîntregire, de înălţare cuprinde sufletul. Dorul de a ajunge ACASĂ trezeşte elanuri şi puteri care ne fac să păşim din ce în ce mai curajoşi spre noi orizonturi. Călătoria spirituală se desfăşoară pe acest drum de reîntoarcere spre a ne regăsi în final pe noi înşine.

Universul celor 7 centri de forţă reprezintă analogic 7 tărâmuri sau niveluri ce sunt explorate gradat în această călătorie iniţiatică. Darurile oferite iniţiatului prin pătrunderea în aceste planuri de forţă şi conştiinţă îl vor ajuta să-şi continue în siguranţă ascensiunea spirituală.

După o serie de 7 seminarii care au avut ca obiect de studiu teoretic şi practic fiecare dintre aceste planuri vă invităm să realizăm împreună o sinteză a ceea ce reprezintă manifestarea specifică a centrilor de forţă.

Vom urmări să recunoaştem liniile de forţă şi aspectele arhetipale specifice, să ne recunoaştem propria tipologie şi să învăţăm să ne adecvăm armonios din punct de vedere relaţional cu toate celelalte.

Mai mult decât atât:  vă propunem o metodologie practică de trezire şi dinamizare armonioasă a structurii centrilor de forţă recurgând la tehnici yoghine specifice.

În speranţa că ne vom reîntâlni cu mulţi dintre cei care au participat la cursuri şi seminarii sau care ne-au urmărit activitatea pe blog, vă prezint şi informaţiile pentru participare.

Seminarul va fi ținut de profesor yoga Liviu Gheorghe (blog: Amintește-ți de Sine – liviugheorghe.wordpress.com)

Data: 12 – 14 Octombrie 2012

Loc: Sala din Sânpetru a Centrului de Yoga şi Meditaţie KAMALA

Preţul seminarului: 150 Ron – salariaţi

                            90 Ron – pensionari, şomeri, studenţi

Informații și înscrieri:

tel. 0731.32.42.41 sau 0268/360.424

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira