Excursie spirituala in Muntii Bucegi 29 august – 2 septembrie 2011

In perioada luni 29 august – vineri 2 septembrie 2011, Centrul de Yoga si Meditatie Kamala vă invită să participaţi la excursia spirituală in muntii Bucegi, care are loc imediat dupa Tabara Hridaya de meditatie pentru revelarea Inimii Spirituale.

Programul va include:
– meditatii in pestera
– drumetii la Sfinx si la vf. Omu
– sedinte yoga in natura
– prezentari pe teme spirituale (in sala de conferinte a cabanei) sustinute de Claudiu Trandafir, Liviu Gheorghe, Simona Trandafir.

INFORMATII ADMINISTRATIVE

1. Cazarea si masa sunt la Centrul de instruire Salvamont, situat la 30 de minute de telecabina Pestera. Camerele au 6 locuri (3 x 2 paturi suprapuse), grupuri sanitare pe hol.

2. Intalnirea va avea loc direct la cabana. Fiecare participant isi va asigura transportul pana la cabana fie pe jos, fie cu telecabina, dus- intors.

Prima activitate va avea loc luni, 29 august, la ora 14, in sala de conferinte a cabanei.

Plecarea va avea loc vineri, 2 septembrie, dupa masa si programul de dimineata.

3. Costul acestei excursii este de 320 lei si include: cazarea si doua mese pe zi (micul dejun si cina) la cabana (4 zile) si taxa de participare. Deoarece la cabana vom manca dimineata si seara, va recomandam sa aveti la voi mancare pentru traseu (biscuiti, ciocolata, alune, conserve, paine sau fructe), pentru patru zile. Si bidon de apa.
Hatha Yoga in aer liber

Pentru participare, este necesara plata unui avans de 200 lei pana pe 1 iulie 2011.
Inscrieri si informatii:
Tel. 0268.360.424
Mobil: 0731.32.42.41
e-mail: centrulkamala@gmail.com

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira