Seminar cu tema “Fii femeia care esti menita sa fii!” – 10-12 iunie 2011

“Femeia este raza luminii ceresti”. Rumi

Va invitam sa participati la seminarul cu tema “Fii femeia care esti menita sa fii!”, care va avea loc in perioada 10-12 iunie 2011, la Sanpetru (la 2 km de Brasov).

In aceasta mini-tabara pentru femei, prin tot ceea ce vom face, ne vom armoniza corpul, energiile, emotiile si mintea cu spiritul, ne vom apropia de intelegerea menirii noastre ca femei in aceasta lume. Nu putem schimba evenimentele care apar in viata noastra, insa putem sa ne pregatim pentru a le intampina cu o atitudine echilibrata, frumoasa, spirituala.

Vom merge mult in natura unde vom practica impreuna metode de relaxare si energizare, procedee yoga, tehnici de respiratie, diferite forme de vizualizare creatoare si meditatie. Vom face multa miscare  si ne vom bucura pregatind si mancand impreuna specialitati vegetariene.

 Program orientativ:

Vineri 10 iunie, 18.30 – 21.00, Sambata 11 iunie, 9.00 – 19.00 (cu pauza de pranz), Duminica 12 iunie, 9.00 – 17.00 (cu pauza de pranz)

 Seminarul este tinut de Veronica Cernat (Godeanu). Puteti afla mai multe despre ea pe blogul ei consacrat femeilor (Armonie Feminina – http://armoniefeminina.com )

Unde are loc seminarul? – La sala Centrului de Yoga si Meditatie Kamala, Str. Poarta Campului nr. 408 C, Sanpetru, Brasov. Un loc usor accesibil, primitor, ospitalier, frumos, la marginea padurii. Din gara Brasov, in 15 minute se ajunge cu masina la Centrul Kamala. De asemenea, exista autobuze din jumatate in jumatate de ora Brasov – Sanpetru.

 Costuri:

– 120 lei – salariate

– 90 lei – pensionare, studente, eleve

 Pentru persoanele din alte localitati, se poate asigura, la cerere, cazare prin intermediul centrului nostru. Solicitati informatii in acest sens.

In cadrul acestui seminar, vor fi prezentate si elemente de nutritie vegetariana, sustinute practic, astfel incat vom manca ceea ce vom gati impreuna. Observatie: in cadrul centrului Kamala se consuma doar hrana vegetariana, fara alcool, tutun, cafea.

Participarea se face doar cu inscriere personala prealabila prin e-mail (cu confirmare, la adresa veronica(at)kamala.ro) sau prin telefon (0731.32.42.41).

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira