Concluzii ale seminarului pentru femei – iunie 2011

 “Femeia este raza luminii ceresti”. – Rumi

 Sub acest semn s-a desfasurat seminarul pentru femei care a avut loc in perioada 10-12 iunie, la Sanpetru, Brasov. Ambianta creata a favorizat comunicarea, intelegerea si prietenia dintre femei, iar temele abordate au deschis noi orizonturi de auto-cunoastere si intelegere. Multe din tehnicile realizate impreuna au avut scopul de a ne reaminti de latura noastra intuitiva, senzoriala, de “simtire” si “fiintare” in aceasta clipa. Meditatiile ghidate, practica yoga si prezentarea finala despre Cele 10 Mari Intelepciuni reflectate in femeie ne-au retrezit si amplificat dorul pentru Frumusete, Lumina, Iubire, dorul si bucuria de a-L simti prezent pe Dumnezeu in fiecare respiratie, in fiecare bataie a inimii, in fiecare gest pe care il facem, in fiecare om pe care il intalnim.

Iata si cateva impresii impartasite de participante:

 “Tehnicile prezentate m-au ajutat sa am incredere in bucuria pe care o simt in mine. Cel mai mult m-a inspirat exercitiul de repozitionare mentala, iar momentul poetic mi-a ramas viu in minte. Apreciez mult meditatiile ghidate. De fiecare data cand vin aici ma simt foarte linistita si ma bucur de linistea pe care o gasesc. Imi aduc aminte de mine si ma bucur impreuna cu celelalte femei de minunea de a fi femeie.”

 “Seminarul m-a ajutat sa imi deschis sufletul mai mult catre mine, catre cele din jur, catre tot ce exista, catre iubire, catre Dumnezeu. M-au impresionat tehnicile de Yoga Nidra si prezentarea Celor 10 mari Intelepciuni, iar cele mai vii in minte mi-au ramas poeziile, mersul cu ochii inchisi si prezentarea teoretica despre lumina interioara. Referitor la conditii, mi-a placut faptul ca am dormit, am gatit, am mancat impreuna, asta ne-a apropiat mult. Mi-am dat seama ca trebuie sa ma linistesc, sa ma ascult si sa ma regasesc inca o data.”

 “Mi-au placut in special prezentarea despre recunostinta, tehnicile de Yoga Nidra,  metoda de meditatie budista si prezentarea celor 10 Mari Intelepciuni. Faptul ca am pregatit masa impreuna a fost ceva inedit. Acest seminar a fost mai emotionant  prin profunzimea sufleteasca si a legaturii dintre femei, legatura parca tot mai deosebita si stransa. M-am simtit mai apropiata de natura mea feminina si totodata mai empatica si intelegatoare cu mine, dar si cu celelalte femei. Totul s-a simtit destins, natural si parca menit sa ne uneasca.”

 “Pentru mine a fost o mare bucurie sa gasesc persoane cu preocupari comune cu ale mele, sa fiu inconjurata de afectiune neconditionata si sa gasesc o oaza de liniste in care oamenii sunt preocupati de armonie, de frumusete, de Dumnezeu. Ma bucur ca exista si abia astept sa revin.”

 “Tehnicile prezentate m-au ajutat in sensul ca am reusit sa ma centrez, sa ma interiorizez, sa meditez.”

 “Sunt bucuroasa, entuziasta si simt ca ma iubesc mai mult! M-am trezit iar la viata, m-am deschis sufleteste pana la lacrimi. M-am trezit din amorteala in care intrasem, uitand parca de bucurie, daruire si iubire. Au fost multe tehnici diferite, m-au impresionat cel mai mult exercitiul de repozitionare mentala si cel in care ghidam/ne lasam ghidate cu ochii inchisi, mi-au umplut sufletul de bine. ”

 “Programul a fost accesibil si coerent. Tehnicile prezentate m-au ajutat sa aflu lucruri noi despre mine, sa ma cunosc mai bine. Atmosfera a fost calda, primitoare. Mi-au placut chestionarele care m-au ajutat  sa imi clarific anumite aspecte legate de stilul meu de viata. Prezentarea Simonei (Trandafir despre Cele 10 Mari Intelepciuni – n.red.) a fost plina de inspiratie.”

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira