Seminar “Fii femeia care esti menita sa fii!” – 4-6 martie 2011, Sanpetru, Brasov

Draga prietena,
te invit sa participi la seminarul cu tema “Fii femeia care esti menita sa fii!”,  care va avea loc in perioada 4-6 martie 2011, la Sanpetru, Brasov.

De-a lungul timpului, in toata lumea, femeile s-au intalnit pentru transmiterea traditiei, initiere, impartasire, cantece, dans si (re)descoperire. Aceste intalniri si legaturile create hranesc sufletul femeii, amintindu-i de cele mai profunde aspiratii, de prioritatile ei. Ele ii amintesc de dorinta sufletului ei pentru liniste, odihna, cunoasterea si afirmarea propriei sale naturi, dar si pentru sprijinul iubitor al altor femei.

Prin participarea la acest seminar, vei redescoperi legatura puternica dintre trezirea si armonizarea propriei fiinte (pe toate planurile ei) si respectul si iubirea de sine. Iti vei aminti ca, prin armonizarea corpului, mintii si spiritului tau, ai mai mult de oferit celorlalti, iar frumusetea ta (interioara si exterioara) va lumina viata ta si a celorlalti.

Acest seminar este o sansa  de a reintra in contact cu esenta ta feminina. Prin metodele practice pe care le vei invata aici, timpul si spatiul se vor modifica, iar ritmul interior se va armoniza cu ritmul Naturii Mama, al universului. Aceste momente speciale hranesc si retrezesc la viata femeia din fiecare dintre noi. Frumusetea si puterea care apar intr-un grup de femei cu mintea si inima deschise, in doar cateva ore, sunt adevarate mangaieri pentru suflet.

Acorda-ti timpul si permisiunea sa te bucuri un sfarsit de saptamana in care sa faci activitati care te pot ajuta sa iti armonizezi corpul, mintea si spiritul: relaxare, yoga, meditatie, tehnici de respiratie, masaj si automasaj, dans, timp de reflectie si impartasire, plimbare in natura, creativitate practica.

Seminarul este interactiv, dinamic, practic, cu discutii referitoare la situatii de viata. E un timp si un spatiu magic, in care un grup de femei se aduna pentru a retrezi in ele flacara iubirii, a cunoasterii, a sacrului, a magiei vietii.

PROGRAMUL SI TEMATICA ORIENTATIVA:

Vineri, 4 martie, 18.30 – 21.00: introducere despre puterea feminina, sedinta practica dinamica, meditatie de vizualizare creatoare.

Sambata, 5 martie, 9.00 – 19.00: elemente ezoterice despre Principiul Feminin, sedinta yoga, tehnici de masaj si automasaj, relaxare in natura, despre Arhetipurile Feminine, sedinta practica dinamica.

Duminica, 6 martie, 9.00 – 17.00 : despre tipologiile constitutionale, sedinta yoga, elemente de creativitate, tipologiile ciclului menstrual si sfaturi practice, sedinta practica dinamica.

Seminarul este tinut de Veronica Cernat (Godeanu). Practică yoga din 1991, predă yoga din anul 2004 si este formator atestat de Min. Muncii si de Min. Educatiei. Puteti afla mai multe despre ea pe blogul armoniefeminina.com.

Cine poate participa?  – Orice femeie intre 16 – 99 de ani care doreste sa isi transforme in bine viata personala.

Este necesara o practica anterioara?  – Nu este necesara o experienta prealabila. Toate femeile care doresc sa participe sunt binevenite. Sunt tehnici accesibile oricui, indiferent de varsta sau flexibilitate.

Unde are loc seminarul? – La sala Centrului de Yoga si Meditatie Kamala, Str. Poarta Campului nr. 408 C, Sanpetru, Brasov. Un loc usor accesibil, primitor, ospitalier, frumos, la marginea Brasovului, langa padure. La cerere, se poate asigura transportul Brasov-Sanpetru si retur (din/in statia Rulmentul). La inscriere, mentionati daca aveti nevoie de transport.

Costuri:

Pentru participarea la intregul seminar :

– 150 lei – salariate

– 120 lei – pensionare, studente, eleve

Pentru participarea o singura zi: vineri (20 lei), sambata sau duminica (80 lei).

In aceasta taxa este inclus suportul de curs (tiparit), un DVD si un cadou-surpriza (participarea doar la seara de vineri nu include materialele de curs si cadourile).

Bonus: pentru participarea integrala la trei seminarii consecutive ale centrului Kamala se ofera o reducere de 25% (puteti consulta programul activitatilor centrului Kamala pe tot anul 2011 pe site-ul www.kamala.ro).

Pentru persoanele din alte localitati, se poate asigura, la cerere, cazare prin intermediul centrului nostru. Solicitati informatii in acest sens.

Am ales pentru acest seminar varianta in care fiecare participanta isi aduce mancare de acasa si vom manca impreuna. Vom servi ceai cald si prajituri. Observatie: pe durata seminariilor, in cadrul centrului Kamala, se va consuma doar hrana vegetariana, fara alcool, tutun, cafea.

Participarea la aceste cursuri se face doar cu inscriere prealabila telefonica sau prin email (cu confirmare).

Informatii si inscrieri:

tel. 0731.32.42.41

e-mail: veronica (at) kamala (.)ro

Iata cateva impresii ale participantelor la activitatile precedente:

“Tehnicile prezentate m-au ajutat sa ma linistesc si sa ma interiorizez. Salutul Soarelui a fost ceva complet nou pentru mine, mi-a trezit interesul pentru yoga. Mi-a placut exercitiul de relaxare si vizualizare, atunci am realizat ca am nevoie sa imi dau voie sa ma joc. In timpul discutiei libere de sambata, mi-am rezolvat un conflict interior care ma supara de mult timp.”

“M-am descoperit pe mine, poate pentru prima data, si ma bucur ca sunt FEMEIE! Mi-a placut Salutul Soarelui, ma dinamizeaza extraordinar, posturile noi invatate, tehnica de respiratie alterna imi fac bine. Am reusit sa ma interiorizez, sa ma regasesc. Cel mai viu imi vine in minte exercitiul cu bobocul de floare, inflorit, prima intalnire cu sufletul meu, deschis acum! Apreciez enorm efortul tuturor femeilor care au participat la acest seminar, era nevoie de toate aici. Mi-a schimbat viata total, m-a transformat! Am avut o experienta foarte profunda. A trebuit sa ma confrunt cu realitatea mea, cu ce am tinut in mine sau am uitat. Simt acum ca am puterea unica si nemarginita sa merg mai departe. Acum stiu ca am de unde si pot darui, iubi, ierta mai mult!”

“Chiar am simtit ca infloresc. Multumesc pentru tot. A fost o grupa excelenta!”

“Mi-a adus mai multa incredere in mine si mai multa bucurie in suflet.”

“Am inteles ca pot sa fiu calmul si armonia pe care vreau sa le vad in lume, ca pot sa vad viata cu ochi de copil.”

“Programul a fost practic, tehnici prin care patrundeai in interiorul tau, lucruri scrise cu care ramai si dupa seminar. Totul a fost plin de iubire si caldura, destins. M-a ajutat sa ma cunosc mai bine, sa aduc lumina in sufletul meu, sa fac mai mult pentru mine si implicit pentru cei din jurul meu.”

“Mi-am dat seama ca eu ar trebui sa fiu prietena mea cea mai buna. Si mai trebuie sa lucrez la asta.”

“Tehnicile prezentate m-au ajutat sa redescopar parti din mine la care uit sa fiu atenta uneori. Mi-au placut foarte mult discutiile libere, le-am descoperit pe fete ca pe niste prietene apropiate. Mi-am adus aminte ce bine e sa fii femeie!”

Va astept cu drag sa ne bucuram de frumusete, relaxare si prietenie !

Cu sinceritate,

Veronica Cernat

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira