Seminarul Tantra shastra – Bhuvaneshwari – 21-23 ian 2011

Centrul de Yoga si Meditatie Kamala va invita sa participati la un nou seminar Tantra shastra consacrat Intelepciunii cunoasterii profunde, numita Bhuvaneshwari.

Tantra shastra, invatatura provenita din unul din cele mai vechi sisteme spirituale ale omenirii, este cel mai bine reprezentata prin Cele Zece Mari Cai ale Intelepciunii – Dasha Maha Vidya. Seminariile noastre va aduc aproape aceasta cunoastere transformatoare, acest nucleu initiatic al Indiei.

Chiar daca ati fost sau nu alaturi de noi la celelalte prezentari despre Maha Vidya, de aceasta data puteti participa la dezvaluirea spatiului nesfarsit al constiintei ce este facuta cu putinta prin intelepciunea lui Bhuvaneshwari. Metodele traditionale, folosirea mantrelor, a yantrei vii, asanele si pranayama vor fi ajutoare pretioase in acest demers spiritual.

De ce sa o cunoasteti pe Bhuvaneshwari? Ea este cunoasterea insasi ce va va deschide orizonturile si va dizolva limitele.

Seminarul este tinut de profesoara de yoga Simona Trandafir.

Perioada: 21-23 ianuarie 2011.

Locatie: sala centrului Kamala din Sanpetru, Brasov (str. Poarta Campului nr. 408 C).

Informatii si inscrieri: tel. 0268.360.424,  0731.32.42.41 sau pe e-mail: contact@kamala.ro sau centrulkamala@gmail.com.

Puteti afla mai multe informatii despre seminariile Tantra shastra care au avut deja loc pe site-ul nostru sau pe blogul Simonei Trandafir: simonatrandafir.wordpress.com.

Lasă un răspuns

Theme: Overlay by Kaira